Sp’den Fakirlere Ramazan Yardımı

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanlığı ramazan ayında fakirleri unutmayarak ihtiyaç sahibi birçok aileye gıda yardımında bulundu.SP teşkilatı tarafından daha önce tespit edilen yardıma muhtaç aileler için hazırlanan gıda paketleri...

Sp’den Fakirlere Ramazan Yardımı
Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanlığı ramazan ayında fakirleri unutmayarak ihtiyaç sahibi birçok aileye gıda yardımında bulundu.

SP teşkilatı tarafından daha önce tespit edilen yardıma muhtaç aileler için hazırlanan gıda paketleri SP Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından adreslere teslim edildi. SP Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan; "Ülkemizde ithalat ve tüketime dayalı bir ekonomi politikası izlendiği için yardıma muhtaç aile sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu tür yardımlar kısa vadede gerekli olmakla beraber köklü çözüm için ülkede bir an önce üretime dayalı ekonomi politikasına geçilmesi, vatandaşımıza çalışarak geçimini sağlama fırsatı oluşturulması ile mümkün olur” dedi.

Bozan, imkanları nispetinde fakır ve yardıma muhtaç ailelere destek olacaklarını da belirterek, tespit edilen ailelerin evlerine gıda paketlerini teslim ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2013, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER