DİYAR RAKİBİNİ BELİRLEYECEK

DİYAR RAKİBİNİ BELİRLEYECEK

DİYAR RAKİBİNİ BELİRLEYECEK
 DİYAR RAKİBİNİ BELİRLEYECEK

3.Lig 3.Grup’ta sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala Afjet Afyonspor’un şampiyon olup 2.Lig’e doğrudan çıkmasına,Sakaryaspor,Darıca Gençlerbirliği ve Diyarbekirspor’un Play-Off’a kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Play-Off’a kalacak 4.takım ve kümeye düşecek 3.takım son 3 haftada belli olacak. Play-Off’a kalacak son takım Bayrampaşa,Elaziz Belediyespor,Tarsus İdman Yurdu ve Düzyurtspor’dan biri olacak.

 Orduspor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan sonra küme düşecek takım ise Bergama Belediyespor,Maltepespor,12 Bingölspor,Payasspor ve Sultanbeyli Belediyespor’dan biri olacak gibi. Az da olsa Ankara Adliyespor,Orhangazispor ve Muğlaspor’un da düşme tehlikesi var.

 

DİYAR’IN İLK MAÇI İÇ SAHADA

Son 3 haftada takımların Play-Off eşleşmeleri de belli olacak. Statüye göre 2.ve 5. ile 3.ve 4.eşleşirken,yarı final ilk maçları 4.ve 5.takımların sahasında,rövanşları da 2.ve 3.takımların sahasında yapılacak. Yarı final aşamasını geçen iki takım tarafsız sahada yapılacak final maçında karşılaşacak ve finali kazanan takım 2.Lig’e yükselecek. Diyarbekirspor’un ligi 4.tamamlaması ve ilk maçını Diyarbakır’da,rövanşı da deplasmanda oynaması kesin gibi. En yakın rakip ise Darıca Gençlerbirliği.

Bu arada 14 Nisan Cuma günü deplasmanda Orhangazispor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor,bugün Bursa’ya geçecek. Teknik heyetin bu maçta bazı genç oyunculara da yer vermesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER