Diyar Van'da Galip

Spor Toto 3. Lig'te şampiyonluk yolunda son haftalarda kaybettiği puanlarla büyük yara alan Diyarbakırspor Van Belediye deplasmanından 3 puanla dönerek derin bir nefes aldı.

Diyar Van'da Galip
Spor Toto 3. Lig'te son haftalarda yaşadağı form düşüklüğü nedeniyle şampiyonluk yolunda önemli puanlar kaybeden Diyarbakırspor, Van Belediye deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 rakibini mağlup ederek derin bir nefes aldı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında mağlup olduğu Kocaelispor karşılaşmasından sonra taraftarın büyük bir tepki gösterdiği Diyarbakırspor'da alınan bu galibiyet teknik heyet ve taraftarı memnun etti.


Karşılaşmanın 14. dakikasında Osman Yaldırgan'ın golüne engel olamayan Diyarbakırspor ilk yarı bitmeden 44. dakikada Ceyhun Yazar'la bulduğu golle soyunma odasına beraberlikle girdi. İkinci yarıya çok iyi başlayan Diyarbakırspor 60. dakikada Emrah Kiraz, 68. dakikada da Özcan Polat'ın ayağından bulduğu gollerle rakibine 3-1'lik üstünlük sağladı. Aldığı bu galibiyetle puanını 51'e yükselten Diyarbakırspor lider Keçiörengücüspor'un 4 puan gerisinde bulunuyor. 
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER