Diyarbakır BB. Spor DİKAD'a Teşekkür Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz Ankaragücü maçında takıma destek oldukları için DİKAD Diyarbakırlı İş kadınları derneğine teşekkür etti.

Diyarbakır BB. Spor DİKAD'a Teşekkür Etti

Diyarbakır İş Kadınları Derneğine teşekkürler...

 

            09.02.2014 Pazar günü Saat: 13.30'da Seyrantepe Şılbe tesislerinde oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor ile MKE Ankaragücü arasındaki futbol müsabakasına gelerek destekleyen Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD)'ne Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulu olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

            Bundan sonrada toplumun her kesiminden ve her yaş grubundan kadınların tüm spor müsabakalarına özellikle de futbol müsabakalarına gelerek futbol seyrinin, tezahüratının, spor dilinin, çok sesli ve çok kimlikli taraftarlığın gelişmesi açısından oldukça önemlidir.

 

            Kadınların, spor’a aktif katılımı spordaki şiddetin ve hakaretin engellenmesi ve sporun ruhuna uygun yeni bir dilin ve yaklaşımın gelişmesi açısından oldukça önemlidir.

 

            Bilindiği gibi kulübümüz Fair-Play'i birinci sırada tamamlamıştır. Halen Fair-Play başarısını devam ettirmektedir..

 

            Kulübümüz, sporun ruhuna ve özüne uygun bu değerlerin oluşması için yoğun bir çaba içerisindedir. Sporun her alanında cinsiyet ayrımcılığına karşı mücadele etmektedir.

           

            Bir kez daha bizleri yalnız bırakmayan Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD)'ne Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak teşekkür eder Spor'a kadın elinin ve renginin yansımasının önemini bir kez daha vurgularız.

            Saygılarımızla.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER