Diyarbakır BBSK, Galibiyete Hasret

Ziraat Türkiye Kupası İkinci Tur mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor'u konuk eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, son dakikada bulduğu gol ile mücadeleyi uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında gol olmayınca penaltılara giden mücadeleyi 7-6 konuk ekip kazandı

Diyarbakır BBSK, Galibiyete Hasret
Ziraat Türkiye Kupası İkinci Tur mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor'u konuk eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, son dakikada bulduğu gol ile mücadeleyi uzatmalara taşıdı.

Bu sezon resmi müsabaka kazanamayan Büyükşehir Belediyespor, iddialı hazırlandığı kupada ligde 1-1 berabere kaldığı rakibiyle kupada da 1-1 berabere kaldı.

Mücadeleye başlayan taraf olan Büyükşehir Belediyespor, girdiği pozisyonları değerlendiremezken, rakibi İksenderun Demir Çelikspor ise ikinci yarının 52'nci dakikasında bulduğu pozisyonda Tanju Köse ile golü buldu. 
Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran ekibimiz, girdiği pozisyonlardan 90'ıncı dakikada golü buldu. 
Son dakikada Ozan Solak'ın ortasında topa iyi yükselen Mert Somay kafa ile topu İskenderun Demir Çelikspor ağlarına göndererek mücadeleyi uzatmalara taşıdı.

Penaltı atışlarında iki takımda 5'te 5 yaptı. Seri penaltılarda Kamil İçer topu kaleciye nişanlayınca İskenderun DÇ 7-6 kazanarak bir üst tura çıktı. Diyarbakır BBSK ise bu sezon galibiyet alamayarak taraftarlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 18:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
bayram güneş
bayram güneş - 11 yıl Önce

canınız sağolsun aslanlar. sen çok yaşa diyarbakır !

SIRADAKİ HABER