Edip Eren'den Bir Katkı Daha

Geçen hafta oynanan Y. Diyarbakırspor – Arsinspor karşılaşmasında ev sahibi ekibin kupasını vermek üzere Diyarbakır’a gelen Türkiye Futbl Federasyon’u yöneticileri burada tesisleşme için Y. Diyarbakırspor’a söz verdiği 100 Bin Lira'nın gönderilmesine karar verdi.

Edip Eren'den Bir Katkı Daha
Geçen hafta oynanan Y. Diyarbakırspor – Arsinspor karşılaşmasında ev sahibi ekibin kupasını vermek üzere Diyarbakır’a gelen Türkiye Futbl Federasyon’u yöneticileri burada tesisleşme için Y. Diyarbakırspor’a söz verdiği 100 Bin Lira'nın gönderilmesine karar verdi.

Diyarbakır’a gerçekleştirilen ziyaret sonrası Y. Diyarbakırspor’a tesisleşme için destek sözü veren TFF üyeleri, verdikleri sözü resmen karar bağladılar. Önümüzdeki günlerde Y. Diyarbakırspor’un hesabına geçecek olan para tesisleşme için kullanılacakken, Y. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Feyzi İlhanlı Edip Eren ve TFF üyelerine teşekkür etti.

EREN BİR ŞANSTIR

Y. Diyarbarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, Edip Eren’in Diyarbakır kenti için büyük bir şans olduğunu belirterek şunları söyledi;” Geçen hafta kupamızı vermek üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Edip Eren ve Türkiye Futbol Federasyonu üyeleri kulüp binamızı gezerek bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Bu ziyaret esnasında yaptığımız sohbette tesisleşmenin öneminden bahsetmiştik. Tesisleşme için Federasyonun kulüplere katkı sunduğundan konuşulmuştu. O gün değerli hemşerimiz Edip Eren ve diğer konuklarımızdan bir söz almıştık. Bugün öğrendik ki para karara bağlanmış. En kısa sürede hesabımıza yatırılacaktır. Bu anlamda Sayın Eren’e ve diğer TFF üyelerine de teşekkür ederiz. Edip Eren Diyarbakır için büyük bir şanstır. Bu şansı Diyarbakır iyi değerlendirmelidir. Diyarbakır’a Federasyon’dan her anlamda destek sözü alabiliyoruz. Bir kez daha Edip Eren’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2013, 10:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem cesurkır
Adem cesurkır - 11 yıl Önce

ben kulpluyum edip beyde kulplu değerli hemşehrimin memleketine ettiği hizmetlerden ötürü kendisine şükranlarımı sunuyorum.

SIRADAKİ HABER