Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 3 Puan Sevinci

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında aldığı galibiyetin ve 3 puanın sevincini yaşıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 3 Puan Sevinci
 Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında aldığı galibiyetin ve 3 puanın sevincini yaşıyor.
Çok kısa bir kamp geçiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un sahasında sergilediği Futbol ile aldığı sonuç, camiasını sevindirdi.

Ligde üst sıralara çıkmak için mücadele veren Yeşil – Kırmızı takımın yeni Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, tüm hedeflerinin
Hatayspor maçını kazanmak olduğunu belirterek, "İstediğimiz sonucuda aldık. Sahamızda taraftarlarımız önünde maça iyi başladık. Biz kendi işimize baktık . Maçın ilk 19 dakikası içerisinde kazandığımız penaltıyı gole çecirmemiz,bize hem üstün bir mücadele gücü ile büyük moral verdi. Çok net pozisyonları gole çeviremedik. Maçan ilk yarısını 1 – 0 galibiyetimizle tamamladık. İkinci yarıda ise hakemin bol kart göstermesi oyunun seyrini değiştirsede, Biz Diyarbakır Buyükşehir belediyespor olarak maçı kazanmasını bildik. Maçın son dakikasında attığmız gollede maçı 2 – 0 kazandık ve puanımızı 24 'de çıkardık. Böylecede ligin 2.yarısına iyi bir başlangıç yapmış olduk. Şimdi bu maç bizim için geride kaldı. Şimdi önümüzde Ziraat Türkiye kupasında 22 Ocak'ta deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçı var. İki gün hazırlık sonrasında İstanbul'a gideceğiz. Bu maçımızı oynadıktan sonra Diyarbakır'a dönmeyip İzmire gideceğiz 25 Ocak günü Altay ile oynadıktan sonra döneceğiz. Bu iki maçımızdandan en az kayıpla dönebilmek için büyük gayret göstereceğiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER