Diyarbakır Kar Altında Çalıştı

Spor Toto 3. lig, 3. Grup’ta aynı puana sahip olduğu şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden Erzincan Refahiyespor’la Pazar günü Diyarbakır’da karşılaşacak olan Diyarbakırspor A.Ş, kar altında çalışarak hazırlıklarını tamamladı.Seyrantepe...

Diyarbakır Kar Altında Çalıştı
Spor Toto 3. lig, 3. Grup’ta aynı puana sahip olduğu şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden Erzincan Refahiyespor’la Pazar günü Diyarbakır’da karşılaşacak olan Diyarbakırspor A.Ş, kar altında çalışarak hazırlıklarını tamamladı.

Seyrantepe Tesisleri’ndeki sahaların kar altında olması nedeniyle hafta boyunca salonda çalışan Yeşil-Kırmızılı takım, bugün ilk kez sahada çalıştı. Seyrantepe’deki idman sahasının bir bölümü çevre köylerden getirilen işçilerle temizlenirken, takım yaklaşık 1.5 saat süren taktik çalışması yaptı. Futbolcuların bir hayli hırslı ve moralli olduğu gözlenirken, teknik heyet takımı iki gruba ayırarak çift kale maç yaptırdı. İdmana sakatlıklarından dolayı ilk yarıyı kapatan Samet, Doğancan ve Akın dışındaki tüm futbolcular katıldı. Refahiyespor maçının taktiğini ve kadrosunu belirlemeye çalışan teknik heyet, rakibin iyi ve zayıf yönleri konusunda futbolcuları uyardı. İdman sırasında devam eden kar yağışı futbolculara zor anlar yaşattı. İdmanı izleyen Başkanvekili Mehmethan Akan, sahayı kardan temizlemek için yoğun çaba harcadıklarını ve ancak bir bölümünü temizleyebildiklerini ifade etti. Pazar günü oynanacak Diyarbakırspor A.Ş- Erzincan Refahiyespor maçı öncesinde Atatürk Stadı’nın kardan temizlenmesi için seferberlik başlatıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kar kürekleriyle temizleme çalışmaları başlatılırken, bir destek de Diyarbakırspor’un taraftar grubu Azrailler’den geldi. Azrailler grubuna mensup genç taraftarların sabah saatlerinden itibaren sahaya gelerek çalışmalara katılacağı kaydedildi.

Genç taraftarlar, sosyal paylaşım siteleri üzerinde haberleşerek çalışmalara katılacaklarını dile getirirken, Asbaşkan Şeyhmus Şenyiğit; sahanın hazır hale getirilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Şenyiğit, ”Azrailler’in tutumu örnek bir tutum. Tribüne getirdikleri heyecanı ve enerjiyi saha temizleme çalışmalarına da yansıtacaklar. Kar yağışı durduktan sonra sabah saatlerinden itibaren kar temizleme çalışmalarına katılacaklar. Bu duyarlılığı tüm taraftarlarımızdan bekliyoruz. El ele vererek sahayı Pazar gününe hazırlayalım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER