Ahırda Çıkan Yangında Çok Sayıda Hayvan Telef Oldu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bir ahırda çıkan yangında çok sayıda küçükbaş ve büyükbaş hayvan telef olurken, başka bir yangında ise bir evin kullanılmaz hale geldiği belirtildi.Edinilen bilgilere göre; Diyarbakır'ın Bismil ilçesi...

Ahırda Çıkan Yangında Çok Sayıda Hayvan Telef Oldu
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bir ahırda çıkan yangında çok sayıda küçükbaş ve büyükbaş hayvan telef olurken, başka bir yangında ise bir evin kullanılmaz hale geldiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Fatih Mahallesi İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde bulunan bir ahırda henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında iki büyükbaş hayvan ve çok sayıda küçükbaş hayvan telef olurken, Bismil Belediyesi İtfaiye amirliğinin müdahale ettiği yangın çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

Öte yandan Bismil ilçesine bağlı Meredan köyünde Mehmet Eşen, adlı vatandaşa ait evde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonucu evde mahsur kalan Eşen ailesi fertleri yara almadan kurtarılırken yangından dolayı evde maddi hasar oluştu.

Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER