Diyarbakır Takımları Kupada Tura İnanıyor

Diyarbakır takımları yönetici ve teknik kadrosu Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda eşleştikleri takımlarla Diyarbakır’da karşılaşmayı avantaj olarak gördüklerini dile getirdi.Aynı grupta mücadele ettiği ve ligin ilk haftasında deplasmanda...

Diyarbakır Takımları Kupada Tura İnanıyor
Diyarbakır takımları yönetici ve teknik kadrosu Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda eşleştikleri takımlarla Diyarbakır’da karşılaşmayı avantaj olarak gördüklerini dile getirdi.

Aynı grupta mücadele ettiği ve ligin ilk haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı İskenderun Demirçelikspor’la eşleşen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, muhabirlere yaptığı açıklamada maçın Diyarbakır’da olması ve rakibi tanımalarının avantaj olduğunu kaydetti. Doğrul, kupada geçen yıllarda başarılara imza atan bir takım olduklarını belirterek hedeflerinin bu sezon da üst turlara çıkmak olduğunu belirterek, “Geçmiş yıllarda 2. Lig’de mücadele ederken Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren, geçen yıl da 3 tur geçen ve Süper Lig’e çıkan Rizespor’u eleyen bir takımız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kupa takımıdır. Çektiğimiz kurayı da avantaj olarak görüyoruz. Rakibimizi tanıyoruz. Maçın kendi sahamızda olması da avantajdır. Şu an önceliğimiz cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Ankaragücü maçıdır. Bu maçı atlattıktan sonra kupadaki İskenderun Demirçelikspor maçına odaklanacağız. Üst turlara yükselmek istiyoruz” dedi.

YENİ DİYARBAKIRSPOR DA KUPA HAZIKLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, 2. Lig Kırmızı Grup takımı Altay’la eşleşmesini dezavantaj olarak gördüğünü açıkladı. İHA muhabirine yaptığı açıklamada Diyarbakırspor’un hiçbir rakipten çekinmeyeceğini belirten Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, Diyarbakırspor’un daha önce kupada yarı final ve çeyrek final oynadığını, 2. Lig ve 3.Lig’de oynarken Süper Lig takımlarını elediğini kaydetti. Tanrıverdi, “Altay bizden bir lig üstte olabilir. Rakibimizin gücünü gayet tabi biliyoruz. Ancak ne olursa olsun Diyarbakırspor kimseden korkmaz. Hangi ligde olursak olalım ve rakip hangi ligde olursa olsun fark etmez. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Turu geçeceğimize inanıyoruz. Kupadan önce cumartesi günü Arsinspor’la önemli lig maçına çıkacağız. Cumartesi günü şampiyonluk kupamızı aldıktan sonra Arsinspor’u yenerek hafta içindeki kupa maçına bakacağız. Taraftarlarımızı hem Arsinspor,hem de Altay maçlarına bekliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER