Ak Parti’li Altaç’tan İl Müftüsü Erdoğmuş'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş’u makamında ziyaret etti.Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş’u ziyaret...

Ak Parti’li Altaç’tan İl Müftüsü Erdoğmuş'a Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş’u makamında ziyaret etti.

Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş’u ziyaret eden Altaç, görev yapacağı süre içerisinde Nimetullah Erdoğmuş’un görevini en iyi şekilde yürüteceğine inandığını belirterek her zaman kendilerini destekleyeceklerini ifade etti. Altaç, "Özellikle günümüzde insanların bir boşlukta olduğu ve nereye gittiğini bilmediği bir dönemde gerek sizlerin, gerekse camiadaki imamlarımızla ve Kur'an kursu aracılığıyla eğitimleri noktasında yapmamız gereken çok büyük işler var. Sizin bu konuda hazırladığınız projelere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğiz ve sizlerle Diyarbakır halkının refahı ve huzuru için çalışacağız" dedi.

Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, kendilerini ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altac’a teşekkür ederek Diyarbakır'da görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER