Diyarbakır’da Özdemir Sevinci

Önceki yıllarda Diyarbakırspor ve bölge takımlarına yaptığı yardımlarla spor adamları ve halkın sevgisini kazanan Diyarbakırlı iş adamı Nihat Özdemir’in Yıldırım Demirören’in listesinde TFF yönetimine girmeye hazırlanması bölgede memnuniyet yarattı.

Diyarbakır’da Özdemir Sevinci
 Bölgede Memnuniyet

Uzun yıllar Fenerbahçe’de yöneticilik yapan, Doğu ve Güneydoğu’da yatırımları olan ve başta Diyarbakırspor olmak üzere bölge kulüplerine yaptığı maddi kaynaklarla takdir toplayan iş adamı Nihat Özdemir’in Yıldırım Demirören’in listesinde TFF yönetimine girmeye hazırlanması bölgede memnuniyet yarattı. Özdemir’in Futbol Federasyonu’nda aktif olarak görev alacak olması bölgedeki spor dünyasında sevinçle karşılanırken,deneyimli iş ve spor adamının bölge futbolunun yeniden ayağa kalkmasında etkili olabileceği konuşuluyor.

‘Bölge İçin Bir Şans’

Bölgedeki spor kulüpleri ve spor adamları Nihat Özdemir’in TFF yönetiminde yer alacak olmasını önemli şans olarak görüyor. Spor adamları,”Diyarbakırspor’a geçmişte en büyük maddi desteği sağlayan ve bunu hibe olarak yapan iş adamlarının başında geliyor. Kapısı her zaman Diyarbakır ve bölge takımlarına açık olup, her zaman maddi ve manevi yardımlar yapmış, bir çok kulübün kamp ve malzeme giderlerini karşılamıştır. TFF yönetimine girmesi bölge için şans olacaktır. Federasyon yönetimine girmesini sonuna kadar destekliyoruz.” dediler.

Haber :Saffet Azbay

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER