DİYARBAKIRSPOR ARSASI KULÜPTEN ALACAĞI OLAN ESKİ PERSONEL TARAFINDAN SATIŞA SUNULDU.ARSAYI SATAMAYAN ABDÜLKADİR DURAN,KARARI VEREN HAKİME HAKARET ETTİ

2010-2013 yılları arasında Süper Lig’den amatör lige kadar düşen ve borç batağından dolayı kapanma aşamasına gelen Diyarbakırspor’a ait 100 dönümlük arsa ile ilgili davayı kulüpten alacağı olan eski personellerden İsa Sadebal kazandı. Sadebal, arsayı satıp hem kendi alacağını hem de eski personellerin alacaklarını tahsil etmek istiyor.

DİYARBAKIRSPOR ARSASI KULÜPTEN ALACAĞI OLAN ESKİ PERSONEL TARAFINDAN SATIŞA SUNULDU.ARSAYI SATAMAYAN ABDÜLKADİR DURAN,KARARI VEREN HAKİME HAKARET ETTİ
 Kulüpten alacağı olan eski yönetici, teknik adam, futbolcu,esnaf ve personellerin satmak için yıllardır uğraş verdiği Şanlıurfa yolu üzerindeki arsa ile ilgili mahkemeden önemli bir karar çıktı. Diyarbakır 1.İcra Hukuk Mahkemesi, arsayı satıp kendi alacaklarını ve diğer personellerin alacaklarını tahsil etmek isteyen İsa Sadebal’ın talebini haklı buldu.

 

 ARSA SATIŞA SUNULDU, UMDUĞUNU BULAMAYAN DURAN TEPKİ GÖSTERDİ

Mahkeme kararından sonra İsa Sadebal tarafından söz konusu arsa 5.İcra Müdürlüğü aracılığı ile satışa sunuldu.

Arsayı satıp menfaat temin etmek istediği iddia edilen ,bu yönde daha önce resmi kurumlar yoluyla girişimlerde bulunduğu ortaya çıkan Yıldız Gençlik 21 Kulübü (Eski Diyarbakırspor) Başkanı Abdülkadir Duran, kararı veren hakim Adem Özdemir’i ‘taraflı  karar’ vermekle suçlayarak bu konuda yasal işlem başlatılacağını söyledi.

‘HER TÜRLÜ ENGELLEMEYİ YAPACAĞIZ’

Kendi sosyal paylaşım hesabından açıklama yapan Duran,”Diyarbakırspor arsası ile ilgili davayı kaybettik. İsa Sadebal tarafından 5. İcra Müdürlüğünce satış işlemi başlatıldı. İsa Sadebal’ın  dosya borcu tarafımızca yatırılacak olup satış işlemi düşecektir veya satışın iptali için satış feshi davası açacağım.Ayrıca satışa konu dosyayı Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum işlemler başladı bide 1.İcra hukuk hakimi hakkında HSYK ve Adalet Komisyonuna hukuk dışı ve yanlı kararından dolayı hakim Adem Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundum.” dedi.

 

  

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER