DİYARBAKIRSPOR DIŞ TRANSFERDE 6 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI, İÇ TRANSFERDE 3 FUTBOLCU GÖNDERME KARARI ALDI

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta ligin ilk yarısında şampiyonluk hedefinden uzak kalan ve ikinci yarıda çıkış yaparak 2.Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Diyarbakırspor ara transfer için 6 futbolcu ile anlaştığını duyurdu. Yeşil-Kırmızılı kulüp, kadrosundaki 3 futbolcu ile de yollarını ayırma kararı aldı.

DİYARBAKIRSPOR DIŞ TRANSFERDE 6 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI, İÇ TRANSFERDE 3 FUTBOLCU GÖNDERME KARARI ALDI
 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk hedefiyle başladığı 2014-2015 sezonu ilk yarısında beklediği başarıları kazanamayan  Diyarbakırspor, ikinci yarıda çıkış yakalayıp  2.Lig’e çıkmak için başladığı transfer atağında önemli adımlar attı. 6 futbolcu ile anlaşan Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu futbolcularla ön protokol imzalarken, resmi imzaların ise transferin resmi olarak başlayacağı 6 Ocak’tan sonra atılacağı açıklandı.

 

 

KAMP ÇALIŞMALARINA KATILACAKLAR

Konya Anadolu Selçukluspor’dan forvet Tunç Behram, ve orta alan oyuncusu Samet Katanalp, Kemer Tekirovaspor’dan sağ açık oyuncusu Nurullah Dağaşan, Tavşanlı Linyitspor’dan sol açık oyuncusu Uğur Durmuş,Manisaspor’dan orta alan oyuncusu Anıl ile Eskişehirspor’dan savunma oyuncusu Muhammed Serdar Yazıcı ile anlaşıldığı duyuruldu.

Bu futbolcuların  yarın  Antalya’da başlayacak olan ikinci yarı hazırlık kampına katılacakları açıklandı.

 

ATİLLA,SERDAR ALAN VE HASAN’LA YOLLAR AYRILIYOR

Daha önce Emre Karaman, Hasan Güler, Hasan Üstünkaya ve Mehmet İpek’le yollarını ayıran Diyarbakırspor A.Ş, teknik heyetin raporu doğrultusunda Atilla Erel, Hasan Karaçengel ve Serdar Alan’ı da gönderme kararı aldı. Ligin ilk yarısının sonlarına doğru takımdan ayrılan Rıdvan Sönmez ve Serdar Karaduman da ikinci yarı kadrosunda olmayacak. Kulüp, iki futbolcu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmaya çalışıyor.

 

‘BAŞKAN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI’

Genel Menajer İsmet Yılmaz, ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile hazırlanıp şampiyonluk hedefine ulaşmak amacıyla transfer çalışması yürüttüklerini söyledi. Transferi bir-iki mevki dışında önemli ölçüde sonuçlandırdıklarını belirten Yılmaz,”Öncelikle tek başına kulübün tüm maddi yükünü omuzlayarak Türkiye liglerinde örneğine az rastlanan bir fedakarlık yapan başkanımız Feyzi İlhanlı’ya teşekkür ediyoruz. Maddi anlamda yine büyük fedakarlık yaptı. Teknik heyetin istediği oyuncuları bu sayede transfer edebildik. Devre arasında takımlarında oynayan kaliteli oyuncuları transfer etmek çok zor. Ancak biz hem maddi olarak hem de ikili ilişkileri kullanarak bu transferleri yaptık.” dedi.

 

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLUYUZ’

Kaliteli oyuncular transfer ettiklerini belirten Yılmaz, ikinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandıklarını dile getirdi. Yılmaz,”Aldığımız oyuncular bilinen ve kalitesini ıspat etmiş oyunculardır. Bir-iki mevki dışında transferi tamamladık. Teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 futbolcu ile daha  ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Her şeyi kulübün menfaatleri için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonrası için önemli olan iyi bir kamp dönemi geçirmek ve ikinci yarıda başarılı olarak arzuladığımız 2.Lig hedefine ulaşmaktır. Rakiplerimizle olan arayı kapatarak hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Diyarbakırspor markasının büyüklüğünü hissettireceğiz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 01:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER