DİYARBAKIRSPOR HATAY’DAN 3 PUANLA DÖNMEYİ HEDEFLİYOR

Diyarbakırspor, 17 Mart Salı günü Payas Belediyespor’la deplasmanda yapacağı maçtan 3 puanla dönmeyi hedefliyor

DİYARBAKIRSPOR HATAY’DAN 3 PUANLA DÖNMEYİ HEDEFLİYOR
 Yeşil-Kırmızılı takım, bugün Hatay’a gidecek.

Takımda morallerin yüksek olduğu ifade edilirken, kulüpten yapılan açıklamada hedefin 3 puan olduğu vurgulandı. Açıklamada,”Son 7 haftada başarılı bir grafik çizerek Play-Off potasına giren takımımız 2.Lig’e doğrudan çıkma şansını da sonuna kadar kovalayacaktır. Deplasman ve iç saha ayrımı yapmadan tüm maçlara kazanmak için çıkma düşüncemiz Payas Belediyespor maçı için de geçerlidir. Takımımızda moraller yüksek olup, hiçbir sorun bulunmamaktadır.” denildi.

Bu arada yarınki maçta taraftarların takımı yalnız bırakmayacağı açıklandı. Taraftarların bu gece yola çıkacağı kaydedildi.

CEYHUN DEMİRCAN 25 YAŞINDA..

Diyarbakırspor’un başarılı kalecisi Ceyhun Demircan, 25 yaşına ayak bastı. Kalesinde gördüğü 20 golle 3.Lig 2.Grup’ta en az gol yiyen 4 kaleciden biri olan Ceyhun’a doğum günü sürprizi yapıldı. 13 Mart 1990 doğumlu olan Ceyhun için takım arkadaşları ve kulüp personeli tarafından pasta hazırlandı. Pastayı kaptan Erhan Kurt keserken, mini etkinlik neşeli bir ortamda gerçekleşti. Takım ruhu ve dayanışması adına bu tür etkinliklerin faydalı olduğu ifade edilirken,başarılı file bekçisi de doğum günü jestinden dolayı arkadaşlarına ve kulüp personeline teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER