Diyarbakırspor Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor’da kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, hafta sonu tatili nedeniyle bankaların kapalı olması üzerine futbolcu ve personel alacaklarını uçakla göndererek, ilginç bir olaya imza attı.

Diyarbakırspor Hazırlıkları
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor'da kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, hafta sonu tatili nedeniyle bankaların kapalı olması üzerine futbolcu ve personel alacaklarını uçakla göndererek, ilginç bir olaya imza attı.
Pazar günü Denizli Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırspor'da kafilenin Denizli'ye hareketi öncesinde ilginç bir olay yaşandı. 

Hafta içinde takıma ödeme sözü veren başkan Feyzi İlhanlı, beklediği paranın Cuma günü geç saatlerde gelmesi üzerine futbolcuların, teknik heyetin ve takımın ödemelerini banka hesaplarına yatıramadı. İlhanlı, bankaların hafta sonu tatiline girmesi üzerine gece geç saatlerde parayı uçakla Diyarbakır'a göndererek ödemeleri yerine getirdi.KAFİLE DENİZLİ'YE GİTTİÖte yandan Diyarbakır'daki hazırlıklarını tamamlayan yeşil-kırmızılı takım, Sabah saatlerinde uçakla İzmir'e gitti. İzmir'den Denizli'ye kara yolu ile geçecek olan kafile, Dedeman Otel'de kampa girerek, maç saatini bekleyecek. Kart cezalıları Özcan ve Gökhan ile sakatlığı devam eden Doğancan kadroya alınmadı. 

Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da başlayacak Denizli Büyükşehir Belediyespor - Diyarbakırspor maçını Kütahya bölgesi hakemi Tolga Şinoforoğlu yönetecek. 
Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER