DİYARBAKIRSPOR İDDİASINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Pazar günü deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşılaşacak olan 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş., 3 puan alarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

DİYARBAKIRSPOR İDDİASINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
 Pazar günü deplasmanda Kayseri Şekerspor'la karşılaşacak olan 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş., 3 puan alarak zirvedeki yerini korumak istiyor. 
Yeşil-kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Dış Sahası'nda saat 13.30'da başlayacak maçı, Eskişehir Bölgesi'nden hakem Oktay Taş'ın yöneteceği açıklandı. Diyarbakırspor A.Ş., önceki gün gittiği Kayseri'de yakın ilgi gördü.Diyarbakırspor'u 2007-2008 sezonunda çalıştıran Kayserili Teknik Direktör Mustafa Uğur, takımı kamp yaptığı otelde ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. 

Teknik heyet ve yöneticilerle görüşen Uğur, çalıştığı dönemde tanıdığı personellerle de hasret giderdi. Diyarbakırspor'un yerinin 3. Lig olmadığını belirten Uğur, "Teknik adamlık hayatımın en güzel dönemi Diyarbakır'da geçti. Unutulmaz dostluklar kazandık. Gönlüm her zaman Diyarbakırsporla. Bu hale düşmemesi lazımdı ama olan oldu ve çok şükür yeni bir heyecan doğmuş durumda. En kısa sürede üst liglere çıkacaktır" dedi.

Diyarbakır'da yatırımları olan Boydak ailesinin Pazar günkü maçın ardından Diyarbakırspor kafilesine yemek vereceği açıklandı. Yemeğin, Diyarbakır İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Demircan aracılığıyla eski milletvekili ve Boydak Holding Genel Müdürü Ekrem Baktır tarafından verileceği kaydedildi. Dün akşam yola çıkan Diyarbakırsporlu taraftarların Kayseri Taraftar Derneği ile beraber dostluk havasında maça gideceği ifade edildi.

Öte yandan Diyarbakırspor A.Ş.'nin başarılı sezon geçirmesi şehirde hareketliğe de neden oldu. Bazı esnaflar kentin işlek caddelerine bayrak asmaya başladı. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER