Diyarbakırspor'dan Habere Yalanlama

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, takımda disiplinsizlik ve otorite boşluğu yaşandığı haberlerini yalanladı

Diyarbakırspor'dan Habere Yalanlama
 

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, "Takımımızda disiplinsizlik olayı kesinlikle yoktur. Saha içinde yaşanan stresten kaynaklanan küçük sorunların abartılarak farklı bir izlenim verilmesi bu çevrelerin niyetlerini ortaya koymaktadır" denildi.

'BU PAYLAŞIM VE YORUMLAR İYİ NİYETTEN UZAK'

3.Lig 2.Grup'ta yer alan Diyarbakırspor, sosyal paylaşım sitelerinde takımda disiplin sorunu olduğu yönünde yapılan paylaşım ve yorumlara tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, eski Diyarbakırspor'dan kalma alışkanlıklarını Diyarbakırspor üzerinde devam ettirmek isteyen bazı çevreler, asılsız haber ve yorumlar yaparak, böylece algı operasyonu yapmayı, bunun sonucunda da kulübü ve takımı karıştırarak taraftarların kafasında bazı soru işaretleri oluşturmayı amaçladığına dikkat çekildi.

Açıklamada," Özellikle sosyal paylaşım sitelerini kullanarak, Diyarbakırspor adına sayfa ve site açarak Diyarbakırspor markası üzerinde rant elde eden bu çevreler, bununla kalmayarak bunu kulübümüzü ve takımımızı karıştırmak için silah olarak kullandıklarını gözlemlemekteyiz. Kaynağından teyit ettirmeden, herhangi bir belge ve bilgiye dayandırmadan taraftarlarımızın kafasını karıştırmaya ve sanki kulüpte büyük huzursuzluk, sorunlar varmış gibi sözde haber, yorum ve paylaşım yapanların bunu yapmakla neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz" denildi.

'BU ALIŞKANLIKLARDAN VAZGEÇİLMELİ'

"Kulüp olarak her türlü yapıcı ve Diyarbakırspor'un yararına olan, yol gösterici eleştirilere açık olduğumuzu, bu kapsamda bizi eleştirenlere saygılı olduğumuzu ifade ederek, eskiDiyarbakırspor'daki alışkanlıklarını kulübümüzde devam ettirememenin ezikliğini yaşayan bu çevreleri ise son kez uyarıyoruz. Bilgi kirliliği yaratarak kulübümüzü karıştırmaktan vazgeçin" diye devam eden açıklamada, bu gibi yayınların devam etmesi halinde gerekli mücadelenin verileceği kaydedildi.

Açıklamada, "Takımımızda disiplinsizlik olayı kesinlikle yoktur. Saha içinde yaşanan stresten kaynaklanan küçük sorunların abartılarak farklı bir izlenim verilmesi bu çevrelerin niyetlerini ortaya koymaktadır. Nitekim bu yorum ve paylaşımlardan rahatsızlık duyan futbolcularımız kendi aralarında toplantı yapıp, kenetlenerek bunlara en güzel cevabı başarılı sonuçlarla vermenin sözünü vermişlerdir. Bu tutum ve davranışlarınızın devam etmesi halinde yasal yollara başvurmakla beraber, yine bu asılsız ve karalamaya yönelik yayınlarınızı her fırsatta yalanlayarak gerçek yüzünüzü kamuoyuna sunacağız. Taraftarlarımızdan ricamız bu yayınlara dikkat etmeleri ve perde arkasındaki yüzlerin niyetlerinin aslında ne olduğunu iyi düşünmeleridir" denildi.

GENÇ EREN'E DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Arsinspor maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor'da genç futbolculardan Eren Kurtulmuş için doğum günü partisi düzenlendi. 1 Aralık 1994 doğumlu olan Eren, 21 yaşına girerken, takım arkadaşları ve teknik heyet kendisi için doğum günü pastası hazırlayarak sürpriz yaptı. Pastayı kendi elleriyle kesen Eren, bu jestten dolayı teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER