DİYARBAKIRSPOR’DAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

Diyarbakırspor, erteleme maçında Bugün Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde Dardanelspor’la karşılaşacak.Saat 13.00’da başlayacak maç için 11.30’da Atatürk Stadı önünde taraftarlar için ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Genel Menajer İsmet Yılmaz, “Bu maç taraftarın maçı olacak” diyerek taraftarlardan rakip takıma deplasman havası yaşatmalarını istedi.

DİYARBAKIRSPOR’DAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI
 3.Lig 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren  Diyarbakırspor, ligin ilk yarısının son ve en önemli maçına yarın çıkacak. Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde saat 13.00’da başlayacak öncesinde Diyarbakırspor 26 puanla 8.sırada yer alırken, Dardanelspor ;27 puanla 7.sırada bulunuyor. Diyarbakırspor, bu sezon sahasında 8 maçta 3 galibiyet ve 5 beraberlikle 14 puan toplarken, Dardanelspor ;son 14 maçında yenilmedi. Çanakkale ekibi, son 7 deplasman maçını da kaybetmeyerek ne kadar dirençli takım olduğunu gösterdi.

 Zirve yarışı için büyük önem taşıyan maç için mutlak 3 puan hesapları yapan Diyarbakırspor, hafta içi olması ve maçın Seyrantepe’de oynanması nedeniyle taraftarlara ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı tarafından tahsis edilen otobüsler saat 11.30’da Atatürk Stadı önünde hareket edecek. Otobüslerin maçın ardında taraftarları Seyrantepe’den şehir merkezine de ücretsiz taşıyacağı açıklandı.

 

OTOBÜS TAHSİS EDEN EŞBAŞKAN ANLI’YA TEŞEKKÜR

Diyarbakırspor, maçın bilet fiyatlarını tüm tribünler için 3’er TL olarak açıklarken, taraftarlar için stadın kapasitesine denk gelen 3 bin bilet basıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, önemli maç için taraftarlara ücretsiz otobüs tahsis eden Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı’ya teşekkür edildi. Açıklamada,”Taraftar desteğinin çok önemli olacağı bir maça çıkacağız. Hafta içi olmasına rağmen taraftarlarımızın gerekli ilgiyi göstereceğine inanıyoruz. Taraftarlar için otobüs tahsis eden Büyükşehir Belediyesi’ne ve Eşbaşkan sayın Fırat Anlı’ya teşekkür ediyoruz.” denildi.

 

DİYARBAKIRSPOR’DAN EKSİK OYUNCULAR VAR

Maçı Sivas bölgesi hakemleri yönetecek. Adem Sarıtaş’ın düdük çalacağı maçta Egemen Eren ve Ali Murat Kaya yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4.hakemi ise Hakan Köse.

Diyarbakırspor’da maç öncesinde eksikler var. Sakatlıkları nedeniyle ilk yarıyı kapatan İbrahim ve Fahrettin, takımdan ayrılan Emre Karaman, Serdar Karaduman ve Rıdvan ile sarı kart cezalısı Mehmet Özdıraz forma giyemeyecek. Sakat olan Ali ve Abdullah’ın durumu maç saatinde belli olacak.

 

GENEL MENAJER YILMAZ :’DEPLASMAN HAVASI YAŞATMALIYIZ’

Diyarbakırspor’un bugünkü maçta en büyük kozu taraftar desteği olacak. Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Genel Menajer İsmet Yılmaz,”Bu maç taraftarın maçı olacak” dedi. Dardanelspor’a deplasman havası yaşatmaları gerektiğinin altını çizen Yılmaz,”Diyarbakırspor taraftarı iyi organize olduğu takdirde maç kazandırır. Bunun geçmişte örneklerini çok yaşadık. Bizim için sezonun en önemli maçlarından biri olacak. İddiamızı ikinci yarıya taşımamız için kazanmamız şart. Çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek oyuncularımız var ama biz bunları eksik olarak görmüyoruz. Bu takımın formasını giyen her futbolcumuz için için as ve yıldızdır. Bu anlayışla hazırlandık. Taraftarlarımıza açık çağrı yapıyoruz. Rakip takıma Diyarbakır’ın deplasman olduğunu hissettirsinler. Coşkulu ve rakibe psikolojik baskı yapacak şekilde destek vermelerini bekliyoruz.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER