Diyarbekirspor Başkanvekili Doğrul, “Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

Artan terör olayları ve ülke geneline yayılan şiddet Diyarbakır’ın profesyonel liglerinde mücadele eden takımlarını endişelendirdi. Spor Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbekirspor Başkanvekili Doğrul, “Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sporun dışındaki olayların spora yansıtılmasını istemiyoruz” dedi.

Diyarbekirspor Başkanvekili Doğrul, “Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, yaptığı açıklamada, bölge başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde artan gerilimin kaygı verici olduğunu söyledi.

Şiddetin çözüm olmadığını ve yaşanan gerilimin hiç kimseye faydaya getirmeyeceğini belirtti.Artan şiddet olayların endişe verici bir boyuta geldiğini ifade eden Edemen, deplasman maçlarına gitmekten çekindiklerini vurguladı.Diyarbakır takımı olarak iç saha maçlarında tüm rakipleri en iyi şekilde ağırladıklarını ve misafirperverlikten taviz vermediklerine dikkat çeken Edemen, “Aynı tutumu rakiplerimizden de bekliyoruz. Önemli olan barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bu tutumu bekliyoruz. Topluma bu mesajı verip, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. Sporun kendi seyrinde devam etmesi ve yaşanan gerilimden etkilenilmemesini istiyoruz” dedi.Edemen, hafta sonunda Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ve bu müsabakanın barış ve dostluk havasında geçmesini dilediğini sözlerine ekledi.

DOĞRUL: BÖLGE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor Başkanvekili Cemal Doğrul da ülkenin ve bölgenin zor günlerden geçtiğini, her gün ölüm haberlerinin alındığı ifade etti.
Yaşananların kaygı verici olduğuna işaret eden Doğrul, şöyle denildi: “İçimiz acıyor. Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sporun dışındaki olayların spora yansıtılmasını istemiyoruz. Bundan sonra bu kritik ortamda Diyarbakır’a gelecek bütün takımları en iyi şekilde ağılayacağız ve misafir edeceğiz. Bütün takımlar gönül rahatlığıyla çekinmeden Diyarbakır’a gelebilir. Gideceğimiz deplasmanlarda da aynı tutumu rakiplerimizden bekliyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER