DİYARBEKİRSPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Zirve mücadelesi verdiği 3.Lig 3.Grup’ta ikinci yarının ilk 2 haftasındaki maçlarını kazanarak iyi bir hava yakalayan ancak geçen hafta 12 Bingölspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek yarışta ağır bir darbe yiyen Diyarbekirspor,Pazar günü yeni bir çıkış serisi başlatmak istiyor

DİYARBEKİRSPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE
 Rakip,ikinci yarının ilk 3 haftasında 7 puan toplayarak yenilmeyen ve inceden inceye Play-Off  hesapları yapmaya başlayan Muğlaspor. İki takımda da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

 

3 PUANDAN BAŞKA SONUÇ İSTEMİYOR

Diyarbekirspor,bu sezon evindeki 10 maçta 7 galibiyet ve 3 yenilgi alarak 21 puan topladı. Muğlaspor ise 9 deplasman maçında 3 galibiyet,2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 11 puanın sahibi oldu.

Hafta boyunca 12 Bingölspor yenilgisin etkisinden kurtulan Diyarbekirspor’da nefesler tutuldu,herkes maç saatini bekliyor. Yeşil-Kırmızılı takım,3 puan alıp rakiplerinin kaybetmesi ile yarışta iddialı hale gelmek istiyor.

 

RAKİBİN ÇIKŞINA DİKKAT

Futbolculara maçın önemini anlatan Teknik Direktör Ahmet Duman,Muğlaspor’un devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yaptığını ve ikinci yarıya da iyi başladığına dikkat çekerek iyi mücadele ederek kazanmak zorunda olduklarını ifade etti. Duman,”Geçen hafta hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Büyük bir yara aldık ama lig devam ediyor. Puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Kendi evimizdeki bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Rakibimiz çıkışta ve Diyarbakır’a moralli geldiler. Zirve yarışındaki rakiplerimizin birbirleri ile karşılaşacağı bu haftada 3 puanımız alıp yarışta yeniden iddialı hale gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Duman’ın kadroda bazı değişiklikler yapması da bekleniyor.

 

GRUPTA ÖNEMLİ MAÇLAR OYNANACAK

Seyrantepe Stadı’nda oynanacak Diyarbekirspor-Muğlaspor maçını İstanbul bölgesi hakemi  Melih Ortakçı yönetecek.

3.Lig 3.Grup’ta zirve yarışında Diyarbekirspor’un rakibi olan 6 takım Pazar günü birbirleri ile karşılaşacak.Sakaryaspor-Afjet Afyonspor ,Elaziz Belediyespor-Bayrampaşa ve Darıca Gençlerbirliği-Baysal İnşaat Düzyurtspor karşılaşmaları yapılacak. Bu maçların sonuçları Yeşil-Kırmızılı takımı yakından ilgilendiriyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER