DİYARBEKİRSPOR’UN GÖZÜ YÜKSEKLERDE

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Pazar günü erteleme yüzünden oynamaması takımı israhat ettirdi. Yeşil – Kırmızılı kulübün gözü yükseklerde.

DİYARBEKİRSPOR’UN GÖZÜ YÜKSEKLERDE
 Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Pazar günkü maçlarının erteleme olması kendilerini maçın havasından koparmadığını belirterek, “ Çarşamba günü lig maçı oynamıştık. Pazar günü yine sahamızda lig maçımız Yomraspor ile oynayacaktık. Fakat kısmet değildi oynayamadık.  Türkiye’deki 3 gün yas ilanı nedeniyle maçımızı ileriki tarihlere kaldı. Son 2 maçımızda 6 puan almıştık. Sahamızda oynayacağımız maç içinde 3 puana şartalanmıştık. Hayırlısı olsun diyelim.,

4 günde alınan iki galibiyetin takıma özgüven kazandırdı. Takımımımın daha iyi duruma geleceğine inanıyorum.Ligdeki kötü gidişata bir bakıma son verdik. Kritik iki galibiyet aldık, takımın kendine olan güveni gelişti. Sancaktepe Belediyespor karşısında oyun hâkimiyeti bizdeydi. Maç boyunca rakibe pozisyon vermedik. Bu durum da en az kazanmak kadar önemliydi. Takım oyununu her geçen gün geliştiriyoruz. Tabi çok daha iyi olmamız lazım. Bu da daha fazla maç kazanmakla olacak. Bizi bu deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız onları mutlu etmek” şeklinde konuştu.

TUNÇ BEHRAM TAKIMIN İLACI OLDU

Cezasını tamamlayan Tunç Murat Behram, sezon başından beri gol sorunu yaşayan Diyarbekirspor’un ilacı oldu. 24 yaşındaki golcü futbolcu, önce Gaziosmanpaşa’ya biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak galibiyette pay sahibi oldu. Ardında da önceki gün deplasmanda Sancaktepe Belediyespor ağlarına 2 gol bırakarak galibiyeti getirdi. 34.dakikada ceza sahasına girmeden yerden nefis bir vuruşla topu ağlara yollayan Tunç,45.dakikada ise yaklaşık 25 metreden muhteşem bir gol attı. Son 2 maçta rakip ağları 4 kez havalandıran Tunç, takımın çıkışında önemli pay sahibi oldu.
 


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER