DİYAR’DAN UMUDA YOLCULUK

3.Lig 3.Grup’ta haftanın,hatta sezonun kırılma noktası sayılabilecek en önemli maçlardan biri Cuma günü Afyon’da oynanacak

DİYAR’DAN UMUDA YOLCULUK
 Ligde 4.sırada bulunan Diyarbekirspor,8 puan gerisinde yer aldığı lider Afjet Afyonspor’la karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılı takım,hem rakibine bu sezon Afyon’daki ilk yenilgini yaşatmayı hem de puan farkını 5’e indirerek yeniden zirve yarışında iddialı hale gelmeyi amaçlıyor. Diyarbekirspor’da eksik futbolcu yok,ev sahibi ekipte ise golcü Fatih Şerifoğlu sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Diyarbekirspor’lu taraftarlar bu gece Afyon’a doğru yola çıkacak. Taraftarlar,zorlu maçta takıma destek vermeyi amaçlıyor.

 

FUTBOLCULAR GALİBİYETE İNANIYOR

Dün uçakla Ankara’ya giden ve oradan da karayolu ile Afyon’a geçen Diyarbekirspor’da herkes galibiyete inanıyor. Takımın ikinci kaptanı Fahrettin Bıyıklı,maçın hem iki takım hem de zirve yarışındaki diğer takımlar için önemli olduğuna dikkat çekerek kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. Fahrettin,”Tabi ki zor ve önemli maç olacak. Ancak biz kazanacağımıza inanıyoruz. Bu amaçla mücadele edeceğiz. Kazandığımız takdirde ligde çok şeyler değişecek” dedi.

Futbolculardan Mehmet Özdıraz ise,”Üzerimizde baskı ve stres yok. Mental olarak iyi hazırlandık. Gücümüzü biliyoruz ve kendimize güveniyoruz. İnşallah kazanan taraf olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER