DSİ SPOR U-19 GENÇLER LİGİNDE ŞAMPİYONU OLDU

U-19 Gençler liginde mücadele eden DSİ Spor Ligin son maçında hafta sonu karşılaştığı Yenişehir Belediye sporu 6-1 yenerek Şampiyon oldu.

DSİ SPOR U-19 GENÇLER LİGİNDE ŞAMPİYONU OLDU
DSİ SPOR U-19 GENÇLER LİGİNDE ŞAMPİYONU OLDU

U-19 Gençler liginde mücadele eden DSİ Spor Ligin son maçında hafta sonu karşılaştığı Yenişehir Belediye sporu 6-1 yenerek Şampiyon oldu. Toplam 11 takımın mücadele ettiği U-19 Gençler futbol liginde DSİ Spor oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlardan sonra gurup lideri olarak Diyarbakır kentini il dışında temsil etme hakkı elde etti. Geçen yılda aynı başarıyı yakalayan U-19 Genç takımı DSİ Spor camiasına büyük bir sevinç yaşattı. Maç sonrası duygularını dile getiren Takımın Teknik sorumlusu Ahmet TANIŞ;” Alınan bu şampiyonlukta ter döken her futbolcuma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca DSİ Kurumu ve Yöneticilerimizin bize sunmuş oldukları imkânları en iyi şekilde değerlendirip gençler kategorisinde aldığımız başarılı sonuçların yanı sıra üst liglerdeki kulüplere futbolcu transfer etmenin mutluluğunu da yaşıyoruz”. Dedi.

BAŞKAN KILIÇ, TAKIMINDAN ÇOK MEMNUN

DSİ Spor Kulüp Başkanı Hasan KILIÇ; “Bu başarıda emeği geçen başta alt yapı hocalarımız Ahmet TANIŞ, Önder DUMLU, Ahmet EKİNCİ, Yönetici arkadaşlarım ve tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Türkiye U-19 Gençler Şampiyonasının ilk ayağı olan Diyarbakır kentindeki başarılı mücadelemiz sonucunda ulaştığımız şampiyonluk sonrasında, İl dışında yapılacak olan gurup maçlarında da kentimizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Biz DSİ Spor olarak her zaman gençlerimizin spora kazandırılması için Kurum Amirlerimiz, Yönetici arkadaşlarımız ve hocalarımızla birlikte elimizden gelen tüm imkânlarımızı titizlikle yerine getirmeye çalışıyoruz. Son yıllarda alt yapı ve tesisleşmeye verdiğimiz önemle birlikte bugün gelinen noktaya baktığımız zaman çalışmalarımızın karşılığını da şampiyonluklarla alıyoruz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Bundan sonraki maçlarda da kurumumuza yakışır bir şekilde bizleri temsil etmeleri dileğiyle gençlerimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER