Diyarbakırsporun Sponsoru “Beton Volkan“

Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı Sponsor firmanın ismi BETON VOLKAN Hafta sonu yıldızlarla birlikte Diyarbakıra geliyor dedi.

Diyarbakırsporun Sponsoru “Beton Volkan“
Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı: "Sponspor firmamız dünya yıldızı 5 futbolcuyu Yeni Diyarbakırspor Gölcükspor maçını izlemek üzere Diyarbakır'a getirecek"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, dünya yıldızı 5 futbolcunun Yeni Diyarbakırspor-Gölcükspor maçını izlemek üzere Diyarbakır'a geleceğini söyledi.
Başkan İlhanlı yaptığı açıklamada, Hollanda'da bulunan Diyarbakır kökenli bir firmayla sponsporluk anlaşması yaptıklarını belirterek, sponspor firmanın bir süre önce öldürülen '"Beton Volkan" lakaplı dünya şampiyonu boksör Volkan Düzgün'ün ailesi olduğunu kaydetti.

Firmanın 19 Ocak Pazar günü Gölcükspor'la oynanacak ikinci yarının ilk maçına önemli bir organizasyon gerçekleştireceğini kaydeden İlhanlı, şöyle konuştu:

"Sponspor firmamız dünya yıldızı 5 futbolcuyu Yeni Diyarbakırspor-Gölcükspor maçını izlemek üzere Diyarbakır'a getirecek. Bize sponsor olarak memleketlerine olan vefalarını gösterdiler. Avrupa'nın önemli takımlarında oynayan ünlü futbolcuları da misafir olarak getirecekler. Bunlarla ilgili işlemler tamamlanıyor. Diyarbakırspor sevdası için bizimle beraber mücadele etme kararı alan bu firma ile birlikte büyük hedeflerin peşinde koşacağız."

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER