Erganispor İkinci Yarıyı Bekliyor

Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele eden Erganispor'da başkan Nedim Şimşek, takımın son durumundan memnun olarak ilk yarıyı kapattıklarını açıkladı.

Erganispor İkinci Yarıyı Bekliyor
Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele eden Erganispor'da başkan Nedim Şimşek, takımın son durumundan memnun olarak ilk yarıyı kapattıklarını açıkladı.
Haberyirmibir'e açıklamalarda bulunan başkan Şimşek, Erganispor'u en üst noktaya taşımak için çabaladıklarını belirterek, 'sezon başında gelmiş olsaydık başka şeyler konuşuyor olurduk' dedi.

OYUNLARA DÜŞMEDİK

Göreve geldikten sonra şampiyonluğa oynayan takımlarla karşılaştıklarının altını çizen Şimşek, bu karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmediklerini ifade ederek, şunları söyledi;" Sezon başında kulübe talipli olmuştuk. Ancak Erganispor'un muvaffak olmasını istemeyen içimizdeki irlandalılar türlü türlü bahanelerle bizleri karalayarak sorun çıkarmak istedi. Bizde bunları gördük ve oyunlarına düşmemek için kararımızdan vazgeçtik. Sonuç ortada. Takıma yeterli transfer takviyeleri yapılmamış durumda. Geldiğimizde ligden çekilen Diyarbakırspor'un üstünde yani ligin dibinde yer alan Erganispor, gelişimizle birlikte üst sıralara tırmandı. Tamamını üstümüzdeki takımlara karşı olmak üzere çok zorlu maçlara çıktık. Bu mücadelelerde 2 galibiyet 5 beraberlik aldık. Şimdi ikinci yarıyı bekliyoruz.

TRANSFERLERİMİZ HAZIR

İkinci yarıda bambaşka bir Erganispor izlettireceklerinin altını çizen Şimşek, transferlerinin büyük ölçüde bitirdiklerini ifade ederek şunları söyledi;" Biz zaman kaybetmeden kollarımızı sıvadık. Sezon içerisinde hem takım içindeki durumla, hemde transfer çalışmaları ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Yönetici arkadaşlarımız büyük bir özveride bulunarak ellerinden gelenin fazlasını ortaya koydu nitekim bu çalışmalar devam etmektedir. Alt yapıda ciddi adımlar attık. Kadın futbolu, voleybol ve basketbol şubelerini aktif hale getirdik. Çalışmalarımız daha da devam edecek. Ancak buradan taraftarlarımıza bir çok tranfser çalışmasında son aşamaya geldiğimizin müjdesini verebilirim. İkinci yarıda bambaşka bir Erganispor izlettireceğiz.Tüm halkımızdan bize destek olmalarını bekliyor ve istiyoruz. İkinci yarı hazırlıklarımıza 2 Ocak'ta başlayacağız. 2 Ocak'ta Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde kampa gireceğiz. Ayrıca burada bir takım görüşmelerimiz olacak. Yönetici arkadaşlarımızla beraber Erganispor'a bambaşka bir kimlik kazandıracağız. " 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER