ERGANİSPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

Erganispor Başkanı Ekrem Senvar, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Mezopotamyaspor maçında iyi oynamalarına rağmen berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Senvar,”Maçı izleyen herkes galibiyeti hak ettiğimize şahit olduk. Maalesef iyi futbolun karşılığı olan galibiyeti alamadık” dedi.

ERGANİSPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR
 Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde lig lideri Mezopotamyaspor ile ikinci sırada yer alan Erganispor, 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı. Bu sonuçla Mezopotamyaspor puanını 49’a çıkarıp zirvedeki yerini korurken,Erganispor 48 puana yükseldi ve iki takım arasındaki amansız yarış devam etti.

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, galibiyeti kaçıran taraf olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Senvar,üstün oynamalarına rağmen son vuruşlarda etkili olamadıkları için galip gelemediklerini ancak şampiyonluk umutlarını son ana kadar devam ettireceklerini kaydetti. Senvar, Mezopotamyaspor maçında net bir penaltılarının verilmediğini de dile getirdi.

‘Erganispor,İlçenin Markasıdır’

Ekonomik imkansızlıklara rağmen adeta destan yazdıklarını belirten Senvar,”Olmayınca olmuyor. Kazanmak nasip değilmiş. Beraberliğe üzüldük. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadık. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. 3 yıldır şampiyonluğa oynuyoruz,imkansızlığa rağmen ilçeye heyecan katıyoruz. Erganispor, ilçenin markasıdır,hiç kimse bunu göz ardı edemez ve yalnız bırakamaz. Mezopotamyaspor maçında oynayan tüm futbolcularımız kendi alt yapımızdan yetişen futbolculardı. Bu tablo bizim için gurur tablosu oldu. Rakiplerimizle aramızda ekonomik olarak uçurum olmasına rağmen liderin 1 puan gerisindeyiz. Sonuna kadar kovalayacağız. Paramız olsaydı 3-4 oyuncu daha alırdık ama yapacak bir şey yok. Alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER