Galibiyet için yolculuk

Yeni Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında Pazar günü oynayacağı Gölcükspor maçı için Kocaeli’ne tam kadro gitti.Teknik Direktör Altunsoy,” İnançlı ve ümitliyiz. Lige 3 puanla başlamak istiyoruz.” dedi.

Galibiyet için yolculuk
TÜM FUTBOLCULAR GÖTÜRÜLDÜ

İlk kez mücadele edeceği Spor Toto 3.Lig’deki ilk maçına Pazar günü çıkacak olan Y.Diyarbakırspor,Kocaeli’ne tam kadro gitti. Teknik heyetin kararı ile 21 futbolcunun tamamı götürülürken,ilk maçların her zaman zor olduğuna dikkat çekerek,Gölcükspor karşısına 3 puan için çıkacaklarını ifade etti. Hedeflerinin 2.Lig’e çıkmak olduğunu belirten Altunsoy,bu hedefi yakalayabilecek güçte bir kadro kurduklarını söyledi. Altunsoy,”Bu ligde yeni takım olmamız ve hedefin şampiyonluk olması nedeniyle yeni bir kadro kurduk. Üst liglerde oynamış,başarılı olmuş ve aynı zamanda hedefimize katkı yapacağına inandığımız 21 futbolcu transfer ettik. 1 aylık kamp çalışmasıyla uyum sorununu aşmaya çalıştık.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTIK’


Oynadığımız 9 hazırlık maçında bir anlamda bunu başardık. Her biri değişik takımlardan gelen futbolcuları adapte ederek takım ruhu yaratmak kolay değil ama biz bunu başardık. Başarı takım bütünlüğü ve kenetlenmeyle gelir. Şu an bu hava var. İlk maçlar her zaman zordur. Takımımız bu ligde yeni ancak teknik heyet olarak bizler,yöneticilerimiz,çalışanlarımız ve futbolcularımız bu liglerin üstünde deneyime sahiptir. İlk maçımızı kazanarak lige iyi başlamak istiyoruz. Kamptan sonra Diyarbakır’da 10 güne yakın zaman çalıştık. Gölcük’e erken gitmemizin nedeni hava şartlarına uyum sağlamaktır. İnançlı ve ümitliyiz. Zorlu maratonun sonunda Diyarbakır’a şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.” dedi.

TANRIVERDİ :’LİGE İYİ HAZIRLANDIK’

Kafile başkanı ve Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi ise uzun süredir harcadıkları emeklerin karşılığını ilk maçtan itibaren almak istediklerini söyledi. Tanrıverdi,”Temmuz’un ilk haftasından beri gerek transferde,gerekse kamp çalışmalarında ve gerekse kulübü kurumsal temele oturtmak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Şampiyonluk için gerekli olan kadro oluşturuldu. Birbirinden değerli 21 futbolcu transfer ettik. Teknik Direktörümüz Namık Altunsoy,geçmişi başarılarla dolu olan bir teknik adamdır. Kısa sürede önemli aşama kat eden takımımızdan Diyarbakır halkı başarı beklemektedir. Bizler de emeklerimizin karşılığını almak ve bu beklentilere cevap vermek adına lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Marmara bölgesindeki hemşerilerimizi Gölcük’e bekliyoruz.” diye konuştu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2013, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER