Güngören'in Talihi Bu

Daha önce Diyarbakırspor ile karşılaşan ve ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Güngören Belediyespor, o maçta ikinci yarıda kalesinde gördüğü 3 golle sahadan 3-2 yenilgi ile ayrılmıştı. Bugünde Diyarbakır BBSK karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Güngören Belediyespor ikinci yarıda Diyarbakır'ı durduramayınca sahadan 2-1 ' lik yenilgi ile ayrıldı.

Spor Toto 3.ligde şampiyon olarak bir üst lige çıkan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yükseldiği 2.ligde yeni sezonundaki ilk galibiyetini İstanbul Güngörenspor'u mağlıp ederek aldı.

Daha önce Diyarbakırspor ile karşılaşan ve ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Güngören Belediyespor, o maçta ikinci yarıda kalesinde gördüğü 3 golle sahadan 3-2 yenilgi ile ayrılmıştı. Bugünde Diyarbakır BBSK karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Güngören Belediyespor ikinci yarıda Diyarbakır'ı durduramayınca sahadan 2-1 ' lik yenilgi ile ayrıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Şilbe tesislerinde oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi.Yeni sezonda galibiyeti bulunmayan Yeşil-Kırmızılılar ligin 4.haftasında İstanbul Güngörenspor'u 2-1 Mağlup ederek ilk galibiyetini almış oldu.Karşılaşmanın 90 dakikası boyunca rakibi üzerinde etkili bir oyun sergileyen Diyarbakır Büyüşehir Belediyespor 4.dakikada talihsiz bir gol yesede ikinci yarıda telafisini yapabildi.İkinci yarıyada oldukça etkili başlayıp rakibini kendi yarı alanından çıkartmayan Yeşil-Kırmızılılar sürekli olarak geliştirdiği ataklar sonucu 54.Mustafa Özgen ve 82.dakikada Ozan Solak'ın attığı gollerle sahadan galip ayrılmasını bildi.
Karşılaşma sonrası görüşlerini aldığımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu M.Cemal Doğrul kısa bir açıklama yaptı.

''Taraftarlarımıza Gerçek Belediyespor'u Yaşatacağız''

Lige çok kötü başladıklarını ifade eden Doğrul, ''Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlara teşekkürü bir borç bilerek galibiyeti kentimize ve onlara armağan ediyoruz. Lige çok kötü başlamamıza rağmen takımın kendine olan güveni yönetimimizin ve taraftarlarımızın onlara olan güveni hiç bitmedi.Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor geçen 3 haftanın gerçek takımı değil,İnancımız şudur ki Kenti hakettiği noktalara getireceimizden kimsenin şüphesi olmasın.''
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER