Diyarbakırlılar Başbakan'ın Konuşmasını Heyecanla Dinledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketini, Diyarbakırlılar televizyonlarda canlı yayında heyecanla izledi.Günlerdir beklenen demokratikleşme paketinin içeriği bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından...

Diyarbakırlılar Başbakan'ın Konuşmasını Heyecanla Dinledi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketini, Diyarbakırlılar televizyonlarda canlı yayında heyecanla izledi.

Günlerdir beklenen demokratikleşme paketinin içeriği bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Açıklama tüm televizyonlarda canlı yayınla verilirken, Diyarbakırlılar da açıklamayı izlemek için kıraathanelere akın etti. Yenişehir ilçesi Konukevi bitişiğindeki kıraathaneleri dolduran Diyarbakırlılar, Başbakanın açıkladığı demokratikleşme paketini dikkatlice izledi.

Demokratikleşme paketinde beklentilerinin yüksek olduğunu anlatan Diyarbakırlılar, paketin bölgeye huzur ve barış ortamını sağlamasına katkı sunmasını diledi. Vatandaşlar, pakette Kürt sorununun çözüm konusunda anadilde eğitim başta olmak üzere bir çok alanda hak ve özgürlüklerin içermesini beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER