Yolspor 2'de 2 Yaptı

Bingöl Çapakçurspor’u ikinci yarıda bulduğu golle deviren Yolspor, 2’de 2 yaparak yoluna kayıpsız devam etti. Turuncu-Siyahlı takıma 3 puanı getiren golü Mahsun kaydetti.

Yolspor 2'de 2 Yaptı
MADDİ SORUNLAR YİNE GÜNDEMDE

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Yolspor’da sezon başında yaşanan ve takımın lige katılamama aşamasına gelmesine neden olan maddi kriz yeniden patlak verdi.

Maddi sorunları gerekçe gösterip transfer yapmayan ve bu yüzden takımı kampa dahi göndermeyen yönetim bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. Ligin ilk haftasında deplasmanda 2-0 kazanılan Erganispor maçının galibiyet primlerini isteyen futbolcular yönetimin bu talebe cevap vermemesi ve yine söz verilen paraların ödenmemesi üzerine idmana çıkmayan futbolcular,BingölÇapakçurspor maçına çıkmama aşamasına geldi.

İBRAHİM TUNGAÇ’LA 25’TE 25

Yaşanan bu kriz futbolcuların ikna edilmesiyle son anda çözülürken,bu şartlarda sahaya çıkan takım,Bingöl temsilcisini 1-0 yenerek üst üste 2.galibiyetini aldı. Sorunlar şimdilik rafa kaldırılmış gibi ancak önümüzdeki günlerde tekrar baş gösterebilir.

Bu arada takımın başında çıktığı 25 maçın tamamını kazanarak kulüp tarihine altın harflerle geçen İbrahim Tungaç,maçtan sonra tüm olumsuzluklara rağmen 3 puan alan futbolcularını kutladı.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER