HAKEM VE GÖZLEMCİLERE ADAY ÇIKTI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Diyarbakır Şube seçimlerine kısa bir süre kala Başkanlığa Osman Yoldaş Aday olduğunu açıkladı.

HAKEM VE GÖZLEMCİLERE ADAY ÇIKTI
 Yaptığı açıklamayla Hakemlerin içinde bulunduğu olumsuz durumlara dikkat çeken Yoldaş, Hakemlik camiasının sahipsiz durumda bırakıldığını, haklarının savunulmadığını, artık hakemlerin savunulması gerektiğini ve kendisinin seçilmesi durumunda sadece Diyarbakır’da değil, Türkiye’de bu sorunun çözümü için çalışacağını söyledi.

Türkiye de kamusal hizmet vererek, kamudan ücret alıp genel sağlık sigortası kapsamında çalışma hayatına katkı sunmadığı gerekçesiyle prim borcu çıkarılan ve milyarlarca lira borçlandırılan tek çalışanların Hakem ve Gözlemciler olduğunu belirten Yoldaş, Ekibindekilerin katkılarıyla sorunları çözeceklerini belirtti.

TFF BÜTÇESİNDEN TALEBİMİZ OLMAYACAK

Yoldaş yaptığı açıklamada; ‘‘Yapılacak seçimlerde sonuç ne olursa olsun Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanlığına giderek bu sorunların çözümü  için somut adımların atılması talebinde bulunacağız. Bunu yaparken de bulduğumuz çözüm önerilerini kendilerine sunacağız. Çözüm önerilerimizin daha etkin olması içinde kanunların araştırmasını sürdüreceğiz, bunu TFF Başkanıyla da paylaşacağız ve sonunda bu konuyu  Hükümete anlatacağız.Bunlar hep ortak akıl ile olacak,yapacağımız tüm çalışmalarda Genel Başkanlığımızın ve Federasyonumuzun yanımızda olmasını istiyoruz,TFF bütçesinden talebimiz olmayacak,bu mağduriyeti gidereceğiz.Tüm Hakem ve Gözlemcilerden destek bekliyorum.’’ Dedi.  

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER