Kışanak, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak yoğun bakımda bulunan Yaşar Kemal`i ziyareti sonrasında twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Anadolu’nun efsanevi kalemi Yaşar Kemal`e, Amed halkı adına saygımızı, sevgimizi, özlemlerimizi sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

Kışanak, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti

  Eş Başkanı  yoğun bakımda bulunan'i ziyareti sonrasında  hesabından yaptığı açıklamada, "Anadolu'nun efsanevi kalemi 'e, Amed halkı adına saygımızı, sevgimizi, özlemlerimizi sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum" dedi.

HDP Eş Başkanı , HDP heyeti ve  Eş Başkanı ,  Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda bulunan yazar 'i ziyaret etti. Demirtaş, 'in ailesi ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Demirtaş, "Doktorlarından kısaca bilgi aldık. Temennimiz o ki, en kısa sürede sağlığına kavuşur ve bu kapıdan yürüyerek çıkar"dedi.

AMED HALKI ADINA SEVGİMİZİ SUNDUK

 Eş Başkanı Kışanak da 'le ilgili hesabından bir açıklama yaptı. Kışanak, "Edebiyatın eşsiz çınarı  hastanede tedavi görüyor. Değerli eşi Ayşe Baban'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Anadolu'nun efsanevi kalemi 'e, Amed halkı adına saygımızı, sevgimizi, özlemlerimizi sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER