Hüsnü atıyor, Diyar gülüyor

Geçen sezon formasını giydiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da kritik maçlarda attığı 5 golle takımın 2.Lig’e çıkmasında önemli pay sahibi olan Hüsnü Zeybekoğlu,başarılı performansını Y.Diyarbakırspor’da da sürdürüyor.

Hüsnü atıyor, Diyar gülüyor
Başka takımlardan gelen tekliflere rağmen tercihini Diyarbakır’dan yana kullanarak Diyarbakır’da ikinci şampiyonluğu yaşamak için yola çıkan başarılı futbolcu,bu kez gollerini Y.Diyarbakırspor için sıralıyor.

TAKIMIN GOLLERİNİN YARISINI ATTI

Y.Diyarbakırspor,geride kalan 6’sı lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 8 maçta 14 gol atarken,bunların yüzde 50’sini yani 7’sini Hüsnü kaydetti. Adıyamanspor’la oynanan kupa maçında 2 gol atan Hüsnü, ligde de deplasmanda 1-0 kazanılan Ankara Şeker maçında galibiyet golüne imza attı,4-0 kazanılan Arsinspor ve 4-1 kazanılan Kayseri Şeker maçlarında 2’şer gol kaydetti. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen takımın gol yükünü çeken Hüsnü, yaptığı asistlerle de ayrıca arkadaşlarına gol pasları veriyor.

FENERBAHÇE’DE YETİŞTİ

Fenerbahçe alt yapısında yetişerek A takıma kadar yükselen Hüsnü,16 kez de milli takımların formasını giydi. Kariyerine toplamda 271 resmi maç sığdıran 28 yaşındaki futbolcunun toplamda 29 golü var. Hüsnü;Fenerbahçe’nin yanı sıra Turgutluspor,Torbalıspor,Beylerbeyi,NazilliBelediyespor,Eyüpspor,Afyonkarahisar ve Eyüpspor gibi takımlarda da oynadı.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER