Diyarbakır'da Şofbenden Zehirlenen Kadın Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'da duş almak için banyoya giren evli ve 2 çocuk annesi kadın, şofbenden sızan gazdan dolayı zehirlenerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Yenişehir ilçesi Ofis semti Akkoyunlu Caddesi’nde bir apartmanda ikamet eden 2 çocuk...

Diyarbakır'da Şofbenden Zehirlenen Kadın Hayatını Kaybetti
Diyarbakır'da duş almak için banyoya giren evli ve 2 çocuk annesi kadın, şofbenden sızan gazdan dolayı zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Yenişehir ilçesi Ofis semti Akkoyunlu Caddesi’nde bir apartmanda ikamet eden 2 çocuk annesi Ayfer Altundozar (33), evde kimsenin olmadığı sırada evinin kapını kilitleyip duş almak için banyoya girdi. Hakan Altundozar, eşinin telefonuna cevap vermemesinden şüphelenerek, eve geldi. Kapının içeriden kilitlendiğini fark eden Hakan Altundozar, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı kırıp içeri girdiklerinde Ayfer Altundozar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Ayfer Altundozar'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayı duyan yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2013, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER