KALECİ NECDET ESKİ TAKIMINA TRANSFER OLDU

Diyarbakır’ın yetiştierdiği başarıl ve deneyimli kalece Necdet Şahin, aski kulubüne transfer oldu,

KALECİ  NECDET ESKİ TAKIMINA TRANSFER OLDU
 Kilis Belediyespor Bölgesel Amatör( Bal) ligi hazırlılarına devam ederken yaptığı transfer ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kilis Belediyespor TFF 3. Futbol liginde formasını giyen Kaleci Necdet Şahini yeniden transfer etti.Geçtiğiz sezon Kilis Belediyespor kalesini koruyan Ahmet özden’in Karaköprü Belediyespor ile anlaşmasından sonra Kilis Belediyespor vakit geçirmeden kalesini Necdet gibi tecrübeli bir eldivene teslim etti.

Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz’ın yanında kendisini Kilis Belediyespor’lu yapan sözleşmenin altına imza atan Kilis Belediyespor’un teni transferi kaleci Necdet Şahin yaptığı açıklamada; “ Sezon başında yaptığı transferler ile adından söz ettiren şampiyonluğa oynayan eski kulübüm Kilis Belediyespor’a transfer olduğum için çok utluyum. İnşallah yaptığı bu transfer ile bana inanan bana güvenen hiçbir kimseyi mahcup etmeyeceğim” dedi.

Kaleci Necdet’in transferi konusunda bir açıklama yapan Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz; “ Kilis Belediyespor bu sezon yaptığı flaş transferlerin altına bir yenisini daha eklemiş oldu. Sezon öncesi elimizi çabuk tutuyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız transferler ile Kilis Belediyespor futbol takımımızın şampiyonluğu için çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER