MUAZZEZ SÜMER ŞAMPİYONLUĞA ABONE OLDU

Diyarbakır Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol İl Şampiyonasında finalde Özel Doğa Kolejini 54-50 yenen Muazzez Sümer kız Teknik Lisesi şampiyonluğa ulaştı

MUAZZEZ SÜMER ŞAMPİYONLUĞA ABONE OLDU
 Ziya Gökalp spor salonunda oynanan Final müsabakası çok çekişmeli geçerken Rakibi Özel Doğa Kolejini deviren Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi 17.şampiyonluğuna ulaşarak okul sporlarında yeni bir rekorun sahibi oldu.

ŞAMPİYONLUĞU OCAK BAŞINDA KUTLADILAR

Diyarbakır Okul Sporları Basketbol Genç Kızlar il şampiyonluğunu Kazanan Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi Şampiyonluğu Ciğerim Ocak Başında kutladılar.

ATLI’ŞAMPİYONLUK KUPASINI OKUL MÜDÜRÜMÜZ UFUK HANIMA ARMAĞAN EDİYORUZ’

Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi sorumlu Beden Eğitimi Öğretmeni Remzi Atlı, Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol il şampiyonasında grup ikincisi olarak çıktığımız yarı finalde Karacadağ İmam Hatip Lisesini finalde ise Özel Doğa Kolejini yenerek 17.şampiyonluğumuza ulaştık bize bu başarıyı yaşatan değerli öğrencilerimle gurur duyuyorum diyen ATLI’  Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol il şampiyonasının 17.şampiyonluğunu okul müdürümüz Ufuk Yakut’a armağan ediyoruz’ diye konuştu.

YAKUT’  ÇOK BÜYÜK VE ULAŞILMASI GÜÇ BİR BAŞARIDIR’

Muazzez Sümer Kız Teknik Lisesi Okulunun Müdüre hanımı Ufuk Yakut,  Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol İl Şampiyonluğunu bir kez daha kazanarak kendi alanımızda rekor kırarak 17.şampiyonluğumuzu kazandık. Bu çok büyük ve ulaşılması güç bir başarıdır Diyen YAKUT’ Bu şampiyonlukta büyük emekler veren Başta sorumlu Beden Eğitimi Öğretmenimiz Remzi Atlı ve öğrencilerimle gurur duyuyorum inanıyorum ki bizlere şampiyonluk sevincini yaşatan öğrencilerimiz aynı başarıyı 17-19 Ocak tarihleri arasında Mardin ilinde yapılacak olan Grup şampiyonasında da göstereceklerdir.’diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 15:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
oznur
oznur - 4 yıl Önce

onlar adına cok sevdım daha once o okuldayım onları sımdıden tebrık edrım

SIRADAKİ HABER