ÖCALAN BÜYÜKŞEHİR'E BAŞARILAR DİLEDİ

PKK lideri Öcalan ile görüşmek üzere önceki gün İmralı’ya giden heyet içerisinde yer alan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Twitter hesabından Öcalan’ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u, kupadaki Galatasaray galibiyeti nedeniyle tebrik ettiğini yazdı

ÖCALAN BÜYÜKŞEHİR'E BAŞARILAR DİLEDİ
 ‘İLK DEFA G.SARAY’IN RAKİBİNİ DESTEKLEDİM’

Buldan’ın Twitter hesabından paylaştığı mesaj şöyle: B“Sn Öcalan Amedspor’a başarılar diledi. ‘Koyu bir Galatasaray’lı olmama rağmen ilk defa rakip bir takımı destekledim’ dedi.”

Büyükşehir Belediyespor, , Galatasay’la Türkiye Kupası G Grubu’nda 22 Ocak’ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nda oynadığı maçı Ercan Çapar ve Yusuf Yağmur’un attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

YARIN  İMZA GÜNÜ OLACAK

Bu arada Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular taraftar formaları için düzenlenecek imza gününde Çarşamba günü taraftarlarla buluşacak. Kulübün forma sponsoru Karavil Grubu’n sahibi olduğu Ceylan Karavil Park AVM’de yapılacak organizasyon saat 16.00’da başlayacak. İmza gününe teknik heyet ve futbolcuların katılacağı kaydedilerek, taraftarlara çağrı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER