PLAY-OFF İÇİN TEK YOL GALİBİYET

Bugün Denizli B.Şehir Belediyespor (Denizli Futbol Akademisi) ile Seyrantepe Stadı’nda karşılaşacak olan Diyarbekirspor,Play-Off yarışında yara almamak için kazanmak zorunda. Maçın başlama saati 15.00.

PLAY-OFF İÇİN TEK YOL GALİBİYET
 PLAY-OFF İÇİN TEK YOL GALİBİYET

Bugün Denizli B.Şehir Belediyespor (Denizli Futbol Akademisi) ile Seyrantepe Stadı’nda karşılaşacak olan Diyarbekirspor,Play-Off  yarışında yara almamak için kazanmak zorunda. Maçın başlama saati 15.00.

 

3 PUANA ŞARTLANDI

3.Lig 3.Grup’ta önce 2.Lig’e doğrudan yükselme şansını kaybeden,son haftalarda üst üste kötü sonuçlar alarak Play-Off’u da riske atmaya başlayan Diyarbekirspor bugün yeni çıkış serisi başlatmak istiyor. Ligde kalma şansı pamuk ipliğine bağlı olan ve bugünkü maçı kazanması halinde küme düşmesi kesinleşecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor (Denizli Futbol Akademisi) ile karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,3 puan alıp son 3 haftaya Play-Off için avantajlı girmek istiyor.

 

TAKIMDA EKSİKLER VAR

Diyarbekirspor’da önemli eksikler var. Kart cezalıları Eşref ve Emir’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Yakup,Serdar,Tunç,Umut ve Enis bugünkü maçta forma giyemeyecek. Yakup aynı zamanda bugün sarı kart cezalısı olacak. Denizli ekibinde ise sarı kart cezalıları Hakan Akman ve Alperen forma giyemiyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Mert Büyükgiray yönetecek.

 

İKİ TAKIMIN İSTATİSTİKLERİ

Diyarbekirspor kendi sahasında oynadığı 15 maçta 11 galibiyet ve 4 yenilgi alarak topladığı 33 puanla iç sahada en başarılı 4.takım oldu. Bu sezon 15 deplasman maçı yapan Denizli Büyükşehir Belediyespor ise 2 galibiyet,4 beraberlik ve 9 yenilgi alarak hanesine bu alanda 10 puan yazdırdı.

İki takım bugünkü maçla birlikte 10.kez karşılaşacak. Geride kalan maçlarda Diyarbekirspor 2 galibiyet,2 yenilgi ve 5 beraberlik aldı. Bu sezonun ilk yarısında Denizli’de oynanan maç 1-1 sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 07:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER