AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLU

2.Lig Beyaz Grup’ta Amedspor ve İstanbulspor arasında nefes kesen şampiyonluk yarışı ile son 3 haftaya giriliyor. Amedspor, şampiyon olacağına inanıyor.

AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLU
 AMEDSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLU

2.Lig Beyaz Grup’ta Amedspor ve İstanbulspor arasında nefes kesen şampiyonluk yarışı ile son 3 haftaya giriliyor. İstanbulspor 61 puanla zirvede yer alırken,Amedspor 59 puanla ikinci sırada yer alıyor. Tarihinde ilk kez TFF 1.Lig’e bu kadar yaklaşan Amedspor,hedefe ulaşmak için ince hesaplar yapıyor. En büyük hesap kalan maçları firesiz şekilde kazanmak ve İstanbulspor’un en az 1 yenilgi almasıyla şampiyonluğa ulaşmak.

 

UMUTLAR KOCAELİ VE SİVAS’TA

Amedspor,kalan 3 maçında bu hafta kendi sahasında Pendikspor,gelecek hafta deplasmanda Hacettepespor ve son haftada da kendi sahasında K.Maraşspor’la karşılaşacak. İstanbulspor ise bu hafta Ofspor’u ağırladıktan sonra gelecek hafta deplasmanda Kocaeli Birlikspor ve son haftada da kendi sahasında Sivas Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Kalan 3 maçını kazanmayı hedefleyen Amedspor,İstanbulspor’un ise deplasmandaki Kocaeli Birlikspor maçında takılacağını düşünüyor. Son haftada Sivas Belediyespor’un İstanbulspor’a çelme takabileceği beklentisi de var.

 

ŞEHİR ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR

Amedspor’u en çok umutlandıran olay karşılaşacağı rakiplerin iddiasız olması,İstanbulspor’un ise Kocaeli ve Sivas gibi Play-Off hedefi olan takımlarla karşılaşacak olması. Şehir,hedefe bu kadar yaklaşan Amedspor’un hedefi ıskalamasını istemiyor.

İki takım arasında puan eşitliği olması halinde Diyarbakır’daki maçı Amedspor 1-0 ve İstanbul’daki maçı da İstanbulspor 1-0 kazandığı için ikili averaj devreden çıkacak,şampiyonu genel gol averajı tayin edecek. Genel averajda İstanbulspor 3 gol önde. Kalan maçların sonuçları bu açıdan büyük önem taşıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER