RIDVAN SÖNMEZ DERSİMSPOR’DA

Diyarbekirspor’un eski futbolcularından Rıdvan Sönmez, 3. Lig 3.Grup’ta yer alan Tunceli takımı Dersimspor’a transfer oldu.

RIDVAN SÖNMEZ DERSİMSPOR’DA
 Diyarbekirspor’un eski futbolcularından Rıdvan Sönmez, 3. Lig 3.Grup’ta yer alan Tunceli takımı Dersimspor’a transfer oldu. Mardinspor’da futbola başlayan ve daha sonra çeşitli 2. Lig takımlarında forma giyen 25 yaşındaki orta alan oyuncusu, 20132-2014 sezonunda 3. Lig’de final oynayan Diyarbekirspor’un en başarılı ve istikrarlı futbolcuları arasında yer aldı. Asıl mevkisi orta alan olmasına rağmen sağ bek ve sol bek oynama becerisine de sahip olan Rıdvan, geçen sezonun devre arasında Diyarbekirspor’dan Çankırıspor’a gitti.


 Dersimspor’un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağını belirten Rıdvan iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, ”Genç yaşta Süper Lig hariç tüm liglerde oynadım. Bu her genç futbolcuya nasip olmaz. Dersimspor da ben de heyecanlıyız ve başarı istiyoruz. Önemli bir camiaya geldiğimin farkındayım. İnşallah uzun yıllar sonra profesyonel ligde mücadele edecek olan Dersim’e hak ettiği başarıları kazandıracağız. Elimden geleni yapacağım, terimin son damlasına kadar mücadele ruhu ortaya koyacağım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER