ŞEVDAR DARA’YA BODRUMSPOR KANCASI, GENÇ FUTBOLCU GİTME SİNYALİ VERDİ..

Spor Toto 3.lig 2. grubu takımlarından Diyarbekirspor’un alt yapısı takımlarının başarılı futbolcusu genç ve yetenekli ismi Şevdar Dara Eren’e Bodrumspor’dan teklif var

ŞEVDAR  DARA’YA  BODRUMSPOR  KANCASI, GENÇ FUTBOLCU GİTME SİNYALİ VERDİ..
  Spor  Toto 3.lig 2. grubu   takımlarından Diyarbekirspor’un alt yapısı takımlarının başarılı futbolcusu genç ve yetenekli ismi Şevdar Dara Eren’e Bodrumspor’dan teklif var.

2001 doğumlu olan Şevdar Dara Eren tüm  oynadığı maçlarda 9 numaralı formayı giyiyor ve saha içerisindeki görevini üstünlükle sürdüyor. Şevdar Dara Eren, yaptığı açıklamada, “  Diyarbekirspor alt yapı takımlarında  U – 15, U- 16 ve U – 19 takımlarında başarı ile görev yaptım. Forvet oyuncusuyum, orta sahanın sağında görevde yapıyorum. 11 Yaşından beri canım kadar sevdiğim futbolü  oynuyorum. Okul ve takımımda daima başarılı oldum.Kentimizde genç oyunculara gereken kıymet ve şans verilmiyor. Diyarbekirspor alt yapısının antrenörleri beni çok beğeniyor. Amatör futbolüme DSİ Spor’da başladım kendimi tam anlamıyla yetiştirip Diyarbekirspor’a geldim. Ailem ilk önceleri futbolümü karşı çıkıyorlardı ama bana şans verince iyi kullandım. Şimdi okulum ve futbol benim her şeyim. Bodrumspor bana haber yollamış gelsin diye. Ailece düşünüyoruz. Kulübümlede görüşeceğim ayrılmak istediğimi belirteceğim. Benim için hangisi iyi ise o olsun. Daha çok gencim önümde çok yıllar var.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER