SİVAS-AMED MAÇINDA NAKLEN YAYIN YOK.ÖZET İÇİN UMUTLAR TRT KURDİ'DE

Daha önce Sivas Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı maçları naklen yayınlayan TV 58’in 9 Nisan Pazar günü oynanacak Sivas Belediyespor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasını naklen yayınlamayacağı bildirildi. El değiştiren Sivas patentli uydu televizyon kanalı TV 58’in son haftalarda bir çok maçı yayınlamadığı da kaydedildi.

SİVAS-AMED MAÇINDA NAKLEN YAYIN YOK.ÖZET İÇİN UMUTLAR TRT KURDİ'DE
 SİVAS-AMED MAÇINDA NAKLEN YAYIN YOK.ÖZET İÇİN UMUTLAR TRT KURDİ’DE

Daha önce Sivas Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı maçları naklen yayınlayan TV58’in 9 Nisan Pazar günü oynanacak Sivas Belediyespor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasını naklen yayınlamayacağı bildirildi. El değiştiren Sivas patentli uydu televizyon kanalı TV 58’in son haftalarda bir çok maçı yayınlamadığı da kaydedildi.

9 Nisan Pazar günü Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçın geniş özetinin 9 Nisan Pazar günü saat 22.30’da TRT Kurdi’de ekrana gelecek Futbola Heremê Taybet programında ekrana getirilmesi bekleniyor. Konuyla ilgili çalışmalar yapıldığı ve TFF'den gerekli izin alınarak  çekimler yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklama yapılacağı kaydedildi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER