Takım Ölmüş, Hala Haciz Geliyor

Bölgesel Amatör Lig'ine imkansızlıklardan ötürü çıkamayan Diyarbakırspor'un son eşyalarıda hacizlendi.

Takım Ölmüş, Hala Haciz Geliyor
Bölgesel Amatör Lig'ine imkansızlıklardan ötürü çıkamayan Diyarbakırspor'un son eşyalarıda hacizlendi.
Kulübün eski personellerinden Elektrik Teknisyeni olan İsa Sedebal'ın alacaklarından ötürü 20 Bin Lira'lık haciz gönderdiği Ali Gaffar Okkan Tesislerinde bir çok klima ve araç - gereçe el konuldu.

İMZA KARŞILIĞI KUPA!


Diyarbakırspor'un son başkanı Şeyhmus Şeynyiğit ise durumdan haberdar olur olmaz, tesislere geldiğini belirterek şunları söyledi.
" Uçan kuşa borcu olan kulübümüz, Çetin Sümer döneminde çalışan İsa Sedebal isimli elektrik teknisyenine 20 Bin Lira'lık borcundan ötürü tesislere haciz geldi. Eski personelin haciz göndermesiyle birlikte kulübe gelen haciz memurları tüm eşyaları almak istedi. Bende kupa hariç herşeyi alabileceklerini belirttim. Bu kupaların maddi anlamda karşılığı yok! Bu kupalar uğruna ölen canlar var. Haciz memurlarına da belirttim tutanak karşılığında kupaların bende kalmasına izin verdiler. Diyarbakırspor'un ne halde olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bir elektrik teknisyenine maaş ödenmemiş. 20 Bin Lira'lık alacaktan ötürü haciz gönderiyor. Bu kulübün daha birşeyi kalmamıştır. Alacaklılara duyrulur" diyerek sitem etti.








HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER