Tarsus İdmanyurdu-Amedspor maçında ırkçı tezahürat

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu ile Amedspor takımları arasında oynanan lig müsabakası ırkçı gösterilere sahne oldu.

Tarsus İdmanyurdu-Amedspor maçında ırkçı tezahürat
 Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu ile Amedspor arasında oynanan lig müsabakası ırkçı gösterilere sahne oldu. Tarsus Burhanettin Kocamaz Spor Kompleksi'nde başlayan karşılaşma öncesi statta yoğun polisiye önlemler alındı. Tarsus İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun "Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumdan dolayı taraftarlar arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için misafir takım taraftarının oynanacak olan müsabakada stada alınmaması" kararından dolayı Amedspor taraftarı stada alınmazken, takımlarını desteklemek için stat önüne gelen Amedspor tarafının stat çevresinde beklemesine polis izin vermedi. 

i-1-20160228144851.jpg

Tarsus İdmanyurdu biletini alan bir gurup taraftar stada girerek Amedspor lehine slogan atınca polis tarafından zorla dışarı çıkarıldı. Mehter marşı ve 10. Yıl Marşı çalınan maç boyunca Kürtler aleyhine ırkçı sloganlar atıldı. "Aşk bodrumda yaşanır güzelim" yazılı pankartın bir kez daha açıldığı karşılaşmada, ırkçı tezahüratlar eşliğinde maç başladı. (DİHA)

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER