YENİ DİYAR'A TARAFTAR DESTEĞİ ARTIYOR

Geçen hafta faaliyete başlayan Yeni Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği’ne katılımların arttığı bildirildi. Başkan Zülküf İşlek,”Feyzi İlhanlı’nın sağladığı 15 bin TL’ye yakın maddi destekle derneği restore ettik. Katılımlar giderek artıyor. Bayramdan sonra kulüp otobüsümüzle beraber şehirde tur atacağız.” dedi.

 YENİ DİYAR'A TARAFTAR DESTEĞİ ARTIYOR
Geçen hafta faaliyete başlayan Yeni Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği’ne katılımların arttığı bildirildi. Başkan Zülküf İşlek,”Feyzi İlhanlı’nın sağladığı 15 bin TL’ye yakın maddi destekle derneği restore ettik. Katılımlar giderek artıyor. Bayramdan sonra kulüp otobüsümüzle beraber şehirde tur atacağız.” dedi. Yeşil-Kırmızılı takım,hazırlık maçında Adıyamanspor’a gol yağdırdı :7-1.

OKULLARDA SEMİNER YAPILACAK

Dernek binasının resmi açılışını takımın Diyarbakır’da oynayacağı ilk lig maçı olan 2.haftadaki Yozgat maçı öncesinde yapacaklarını belirten Zülküf İşlek, okullara yönelik faaliyetlere de ağırlık vereceklerini söyledi. İşlek,”Derneğe katılımlar sürüyor. Yıllarca Diyarbakırspor’a tribünlerde destek veren vefakar taraftarlarımızın yanı sıra gençlerin ilgisi ve katılımı da artıyor. Bu durum bizi sevindiriyor. Okullar başladıktan sonra buralarda seminerler ve toplantılar organize edeceğiz. Amacımız okul çağında olup sporu seven gençleri daha fazla tribünlere çekmektir. Bayramdan sonra faaliyetlerimize ağırlık vereceğiz. Kulübümüzün otobüsü ile turlar atıp afiş ve pankartlarla hareketlilik getireceğiz.

‘KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR’

Kulüp başkanımız Feyzi İlhanlı’nın derneğin restore edilmesi için 15 bin TL’ye yakın desteği oldu. Kendisinin desteğiyle çok güzel bir dernek binası oluştu. Gelen gençler temiz ve rahat bir ortamda kaynaşıyor. Yeni Diyarbakırspor,gelecek için umut veriyor. Feyzi başkan son 2 yılda karşılık beklemeden ve hibe etmek üzere 4 milyon TL para harcadı. Her yıl hedefi şampiyonluk olan bir kulüp haline geldi. İlk defa Diyarbakır’da bir kulüp şirketleşti. Kulübümüze 4 katlı tesis binası ve 200 bin TL değerinde otobüs alındı. Bunlar hep memlekete yatırımdır. Borcu olmayan ve geleceğe umutla bakan bu kulübe herkes sahip çıkmalıdır.Kapımız herkese açıktır.” dedi.

ADIYAMANSPOR’U ‘7’ BİTİRDİ

Yeni Diyarbakırspor,5.hazırlık maçında adeta gol olup yağdı. Her iki takımın da yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı karşılaşmada fırtına gibi esen Yeni Diyarbakırspor, ilk yarısını 5-0 önde tamamladığı maçta Adıyamanspor’u 7-1 mağlup etti. Yeşil-Kırmızılı takımda 3 gol atan yeni transferlerden Hasan Fidan hat-rick yaparken, diğer goller İbrahim Nazlıcan,Abuzer,Muhammed Göksu,Halim ve Baran’dan geldi.
Nevşehir’deki kamp çalışmalarına 3 günlük bayram izni nedeniyle ara verecek olan Y.Diyarbakırspor,10 Ağustos’ta yeniden burada toplanarak hazırlık maçları serisi ve kamp çalışmalarına devam edecek.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2013, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER