Yeni Diyarbakır Hazır

Yeni Diyarbakırspor, lig öncesindeki son hazırlık maçında Adıyamanspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Başarılı bir futbol ortaya koyan Namık Altunsoy’un öğrencileri ‘lige hazırız’ mesajı verdi.

Yeni Diyarbakır Hazır
NET POZİSYONLAR KAÇIRDI

Rakibin sezon açılışı nedeniyle oynanan maçın her iki yarısında da çok sayıda oyuncuya forma şansı veren teknik direktör Namık Altunsoy, lig öncesinde son provayı yaptırdı.
Her iki kulübün yöneticilerinin izlediği maçın tek hakimi Yeni Diyarbakırspor’du. Çok sayıda pozisyon yakalayan ve baştan sona kadar üstün futbol ortaya koyan Yeni Diyarbakırspor,bunlardan sadece 2’sini değerlendirebildi.

GOLLER ;HALİM VE EMRAH’TAN

Yeşil-Kırmızılı takım, ilk yarıyı Halim Boşnak’ın 33.dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda yağan yağmur futbolculara zor anlar yaşatırken, 76.dakikada sahneye çıkan stoper Emrah Kiraz farkı 2’ye çıkardı.
Adıyamanspor yönetimi tarafından dostça ağırlanan Yeni Diyarbakırspor, maçın ardından Diyarbakır’a döndü. Takımın lige hazır görüntüsü çizmesi teknik heyeti sevindirdi. Oynadığı 9 hazırlık maçında 5 galibiyet,2 yenilgi ve 2 beraberlik alan Y.Diyarbakırspor,yarından itibaren ligin ilk haftasında deplasmanda yapacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarına
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2013, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER