YENİ DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARI TEK YÜREK OLDU

Spor toto 3.lig 2. Grubunda mücadele eden Yeni DiyarbakırsporTaraftarlar vurguna karşı tek yürek oldular .Diyarbakırspor'un demirbaşlarının satılması ile ilgili şok gelişmeler üzerine Azrailler Grubu sert tepki gösterdi

YENİ DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARI TEK YÜREK OLDU
 Diyarbakırspor Azrailler Grubu yaşanan bu gelişmeler üzerine yazılı bir açıklama yaparak bu işi yapanlar hakkında sonuna kadar gideceklerini belirttiler.

"BAŞSAVCIYA TEŞEKKÜR ETTİLER"

Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, konu ile ilgili geçtiğimiz hafta Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret ettiklerini hatırlatarak şunları söyledi: "Geçtiğimiz hafta bildiğiniz üzere sayın Başsavcımız Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret ettik. Konuyu bizzat kendisine anlattık, konu bundan sonra hukuki mecradadır. Bu kulübü sahipsiz sananlar, vurguna, talana karşı gövdemizi ortaya koyduk. Diyarbakırspor'u kapattıkları yetmediği gibi kulübün demirbaşlarına, klimalarına, jenaratörlerine, perde, kap kacak, ne varsa resmen bir talan olduğu apaçık ortadadır. Bu resmen bir soygundur, ayrıca Kulüp otobüsünün hurdaya ayrılarak birine satılması, kongrede alınamayan yetkiye rağmen yapılan ususüzlüklerle kulübün tek gayrimenkulü arsanın satışa çıkarılması ve henüz sizin daha bilmediğiniz bir çok şey bildiğiniz gibi sadece küçük bir kısmı basına yansıdı. Bu kadar pervasız bir şey olamaz, bu memlekette hukuk yok sanaların canı yanacak. Biz taraftarlar olarak bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağız. Onu bunu mahkemeye vererek kendini haklı çıkarmaya çalışanların, mahkeme önünde ne konuşacaklarını merak ediyoruz.

 "TARAFTAR MÜDAHİL OLMAK İSTİYOR"

 Ayrıca bu davada müdahil olmak için sayın mahkemeye müracaat edeceğiz. Diyarbakırspor sonuçta bu kenti temsil eden kamusal bir kurumdur. Bizde bu kamunun bir parçası olarak taraftarlar adına mahkemeye müracaat ederek müdahil olacağız.  Henüz basına dahi yansımayan bir çok usulsüzlük var, konu yargıda olduğu için çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Ancak tüm gelişmeleri takip ediyoruz. Konu ile ilgilenen sayın Cumhuriyet Başsavcımız Ramazan Solmaz'a taraftar olarak, bu kentin bir bireyi olarak teşekkür ediyoruz. Hukuksal mecrada haklı olan kazansın, talan yapanın da canı yansın istiyoruz." Dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER