YENİ DİYARBAKIRSPOR’DA 8 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Spor toto 3.lig kırmızı gurup takımlarından Yeni Diyarbakırspor’da 8 futbolcunun kart cezalııs sınırında olduğu bildirildi.

YENİ DİYARBAKIRSPOR’DA 8 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
 Pazar günü deplasmanda oynayaacğı Dardanelspor maçının idmanlarını sürdüren Yeni Diyarbakırspor Teknik direktör  Mustafa Ceviz nezaretinde tesislerinde idmanlarıın sürdürüyor. Yeşil – Kırmızılı takım kafilesi Cuma günü Diyarbakır’dan  Ankara’ya, ordan Çanakale’ye aktarmalı uçakla gidecek. Teknik direktör Mustafa Ceviz, “ Diyarbakırspor olarak en uzak deplasmana gidiyoruz yani Asya’dan Avrupa’ya. Maç sonunda deniz yolu sonra karayoluyla İstanbul’a geleceğiz ordan uçakla Diyarbakır’a döneceğiz. İdmanlarımızı Cuma günü bitiriyoruz. Tüm çalışmalarımızdaki planlarımızı teknik, taktik ve galibiyet üzerine kurduk.Bunuda başaracak gücü buluyoruz kendimizde buluyoruz. Her  rakibimizide aynı güçte görüyoruz.Önceki haftadan beri sürdürdüğmüz çıkışımızı bu maçımızdada devam ettireceğiz. Diyarbakır’a taraftarlarımızın yüzüün güldürecek bir sonuçla döneceğimizede inanıyoruz.Haftalar ilerledikçe dahada üst sıralara çıkacağız “ dedi.

Yeni Diyarbakırspor’dan edinilen bilgiye görede,

Kadroda bulunan 8 futbolcu ceza sınırında bulunuyor.3’er sarı kartı olan kaleci Ceyhun, Abdullah,Gökhan Aydaş, Muhammed Serdar,Anıl,Nurullah,Uğur ve Tunç Murat ceza sınırında yer alırken, Dardanelspor maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Diyarbakır’da oynanacak Eyüpspor maçında forma giyemeyecekler. Kart cezalısı futbolcumuz Erdinç,

Bu hafta formasıın giyemeyecek. Öte yandan cezası sona eren takım kaptanı Erhan ise bu hafta takımındaki yerini alacak. Takımdaki kart cezası sınırında olan 8 futbolcunun uyarıldığı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER