Yolspor’un Hakem İsyanı

Gercüş’te futbola yakışmayan olaylara maruz kaldıklarını belirten YolsporTeknik Sorumlusu İbrahim Tungaç, maç yöneten hakemlerin de kötü kararlarıyla bunlara çanak tuttuğunu söyledi.

Yolspor’un Hakem İsyanı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Yolspor, 1-0 kaybettiği Gercüş Bağlarspor maçı için Batman ekibine ve maçın hakemlerine ateş püskürdü. Maçın başından sonuna kadar futbola yakışmayan, çirkin olaylara maruz kaldıklarını belirten Yolspor Teknik Sorumlusu İbrahim Tungaç,hakem İsmail Erbay Dursun ve yardımcılarının da basiretsiz yönetimleriyle maçın sonucuna doğrudan etki ettiğini söyledi.

‘SANKİ SAVAŞA ÇIKMIŞLARDI’

Tungaç,”Sahada futbol oynamaya değil futbola yakışmayan çirkinliklere başvuran bir rakip vardı. Bizi sindirmek için her şeyi yaptılar. Kazanmak adına her türlü ahlaksızlığa başvurdular. Bu tutumlarını kınıyoruz. Diyarbakır’a gelen takımlara biz en iyi şekilde misafirperverlik yapıyoruz. Gercüş’te ise sanki savaşa çıkmışlardı. Hakemler de bunlara zemin hazırladı, göz yumdu. Rakibe verilen uydurma penaltı ve rakibi kollayan kararlarla yenilmemizi sağladılar. Böyle bir maç oynadığımız için üzgünüz. Artık Pazar günü evimizde yapacağımız Mardin Girmeli Belediyespor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER